2016-07-15 23:59:06
Φωτογραφία για Οι Ρώσοι ντρέπονται για την εθνική τους ομάδα!
Απίστευτο και όμως αληθινό... Ένα εκατομμύριο Ρώσοι έχουν ήδη ζητήσει τη διάλυση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που αποκλείστηκε στην πρώτη φάση του EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας. «Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι, όχι να ντρεπόμαστε,» αναφέρει η δημοσίευση στο «Change.org «που μάζεψε τις σχετικές υπογραφές. Οι φίλαθλοι θεωρούν ότι η εθνική ομάδα «δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες» μετά την πρόκριση στο EURO και την παραίτηση του Ιταλού προπονητή Φάμπιο Καπέλο. Η Ρωσία χαρακτηρίστηκε ως μία από τις χειρότερες ομάδες του EURO 2016. Εκείνοι που υπόγραψαν απαιτούν περιορισμούς στους προϋπολογισμούς των συλλόγων και άρση στα όρια των ξένων που μπορούν να αγωνιστούν στο ρωσικό πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός.

Η επιτυχία της πρωτοβουλίας ήταν τέτοια που ανάγκασε τον Υπουργό Αθλητισμού Βιτάλι Μούτκο να αντιδράσει. «Φυσικά, είμαι πρόθυμος να συναντηθώ με τους συντάκτες της αναφοράς
. Οι άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι με την ποιότητα του παιχνιδιού και την έλλειψη της επιθυμίας. Αλλά τότε πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα. Οι εξωγήινοι δεν θα έρθουν να μας βοηθήσουν,» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Μούτκο έχει την πεποίθηση ότι ο νέος προπονητής θα λαμβάνει υπόψη την κοινή γνώμη σχετικά με τη συμπεριφορά κάποιων από τους παίκτες. Οι φίλαθλοι διέσωσαν από την κριτική τους τον τερματοφύλακα Ιγκόρ Ακινφέεφ, και ήταν ιδιαίτερα σκληροί με τους Κορονίν και Μαμάεφ, που πήραν μέρος σε ένα πάρτι στο Μονακό μετά τον αποκλεισμό. Ολα αυτά επιδεινώνονται από το γεγονός ότι η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 και ένα χρόνο πριν από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, οι οπαδοί φοβούνται την γελοιοποίηση της εθνικής τους.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ