2016-07-17 14:52:08
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΤΟΠΕΡ... ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στον Ολυμπιακό, αυτό που προέχει είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ στον οποίο θα στηριχθεί η άμυνα των ερυθρόλευκων.

Άμεση προτεραιότητα στο Λιμάνι, φαίνεται πως είναι η απόκτηση ενός στόπερ, που θα ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και που θα κάνει την διαφορά στην ερυθρόλευκη άμυνα.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ, όπως όλα δείχνουν, δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Μάνουελ Ντα Κόστα και λογικά θα υπάρχει συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο προκειμένου να βάλουν το θέμα στην τελική ευθεία.

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να καλυφθεί το κενό πριν τα ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως, οι στόπερ που έχει κοιτάξει ο Ολυμπιακός είναι ο Ισπανός, Αλεχάνδρο Αρίμπας της Λα Κορούνια, ο Βραζιλιάνος, Σίντνεϊ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Λα Κορούνια από την Μπενφίκα, ο Ρουμάνος διεθνής, Βλαντ Κίρικες, που παραχωρείται ακόμα και ως δανεικός από τη Νάπολι, αλλά και ο 28χρονος Αργεντινός, Βίκτορ Κουέστα, της Ιντεπεντιέντε. Επίσης μία λύση είναι ο νεαρός (22 ετών) στόπερ της Νόρντζελαντ, Αντρέας Μάξο, ενώ τα... μάτια των ερυθρόλευκων είναι στραμμένα και στην Μόλντε.

Εκεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", ξεχωρίζουν ο Φινλανδός διεθνής στόπερ Γιόνα Τόιβιο κι οι Νορβηγοί Φόρεν και Γκάμπριελσεν. Και οι τρεις τους είναι ψηλοί και γρήγοροι και έχουν παραστάσεις και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ