2016-07-18 11:07:34
Φωτογραφία για Απίστευτο! Έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για μια... selfie!
Πολλοί φτάνουν στα άκρα για μια εντυπωσιακή φωτογραφία αλλά αυτοί οι ατρόμητοι φωτογράφοι ρίσκαραν κυριολεκτικά τη ζωή τους για μια selfie! Σκαρφάλωσαν σε πανύψηλα κτίρια για το μαγικό κλικ, κολύμπησαν στα βαθιά νερά του ωκεανού και ήρθαν κοντά με άγρια ζώα. Όλα αυτά για να πετύχουν την εντυπωσιακή φωτογραφία που ήθελαν. Ένας από τους ατρόμητους τράβηξε μια εικόνα του εαυτού του κολυμπώντας σε μια λίμνη γεμάτη μέδουσες και ένας άλλος σε απόσταση αναπνοής από μια μέδουσα. Μια από τις πιο τρομακτικές ελήφθη κοντά σε ένα ηφαίστειο και είναι, βέβαια, άκρως εντυπωσιακή.

Δείτε μερικές από αυτές παρακάτω...

1. Ο παράτολμος φωτογράφος Ervin Punkar χρησιμοποίησε ένα κοντάρι για selfie να συλλάβει μια φωτογραφία από την κορυφή ενός πύργου της τηλεόρασης 183 μέτρων στην Εσθονία.

 2. Ο Thiago Correra γλίστρησε έξω από το... χέρι του αγάλματος του Χριστού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας γι’ αυτή τη selfie.


3. Οι Ρώσοι μπάτμαν Vladimir Sidorov και Ivan Kusznetsov ποζάρουν στην κορυφή ενός πύργου 420 μέτρων στην Κίνα.

4. Οι ριψοκίνδυνοι ορειβάτες Pavel Smirnov και Ozcan Ipar snap έβγαλαν μια φωτογραφία στην κορυφή μιας γέφυρας 350 μέτρων στην Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία.

5. Ο ατρόμητος δύτης Aaron Gekoski έβγαλε μια επικίνδυνη selfie, ενώ κολυμπούσε με τους καρχαρίες στον κοραλλιογενή ύφαλο Aliwal Shoal στη Νότια Αφρική.

6. Ο φωτογράφος Kim Wolhuter αγγίζει τη μύτη του σε μια άγρια ύαινα στη Μποτσουάνα.

7. Ο επαγγελματίας φωτογράφος και δύτης Νάντια Aly έβγαλε μια γρήγορη φωτογραφία, ενώ κολυμπούσε σε μια λίμνη με μέδουσες στο Παλάου.

8. Ο φωτογράφος Alexander Remnov χρησιμοποίησε το ειδικό εργαλείο για selfies σε έναν ουρανοξύστη του Χονγκ Κόνγκ.

9. Ο ορειβάτης Νικ Haliks έβγαλε μια καυτή selfie δίπλα στο ενεργό ηφαίστειο Benbow στο Βανουάτου.

10. Η Cinzia Osele Bismarck κολυμπά με μέδουσες στο Εθνικό Πάρκο στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ