2016-07-18 13:38:02
Φωτογραφία για Έγκλημα στην Αγία Νάπα: Η απόφαση του δικαστηρίου για τις δυο γυναίκες
Σε αρνητική απάντηση για την προσωρινή απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους των δυο κατηγορούμενων γυναικών για το φονικό της Αγία Νάπα μέχρι την έναρξη της δικάσιμου στην οποία παραπέμφθηκαν με τους άλλους τέσσερις ύποπτους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΥΡΤΩ ΖΟΥΜΙΔΟΥ

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δυο γυναικών έφερραν ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για την κράτηση τους μέχρι τν δίκη και είχαν ζητήσει για διαφορετικούς λόγους την προσωρινή αποφυλάκιση τους.

Αναφορικά με την πρώτη κατηγορούμενη, 29χρονη Σωτηρία Νεοφύτου, σύντροφο του 32χρονου, που εκτελούσε χρέη οδηγού του αλβανού εκτελεστή, έφερε ένσταση, αναφέροντας πως δεν είχε καμία εμπλοκή στο φονικό και συνεργάστηκε πλήρως με την αστυνομία ενω υποστήριξε ότι θα συμμορφωθεί πλήρως με τους περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται ότι η 29χρονη είναι η μόνη από τους κατηγορούενους που δεν αντιμετωπίζει κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.


Σχετικά με την δεύτερη κατηγορούμενη Σοφία Γεωργίου 30 ετών, σύντροφο του 32χρονου Μάριου Χριστοδούλου, άλλως Μπένη, έφερε ένσταση στην απόφαση για την κράτηση της, με τον συνήγορο της να αναφέρει πως

η πελάτισσα του δεν είχε καμία συμμετοχή στο φονικό. Επικαλούμενος την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της λόγω «των ασφυκτικών πιέσεων που δεχόταν» από τους ανακριτές και ανέφερε πως χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης" αναφέροντας ενώπιον του δικαστηρίου ότι οι συνθήκες κράτησης της, είναι τριτοκοσμικές και επιβαρύναν ήδη την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση με ανεπανόρθωτες ζημιές στην ψυχική της υγεία.

Και οι δυο κατηγορούμενες προσφέρθηκαν να καταβάλουν στο δικαστήριο εγγύηση προσωρινής αποφυλάκισης ύψους 100 χιλιάδων ευρώ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ