2016-07-18 17:36:07
Φωτογραφία για Σύστημα θερμικής απεικόνισης FLIR, Star SAFIRE 380-HLDc [photo]
Το νέο αερομεταφερόμενο σύστημα θερμικής απεικόνισης Star SAFIRE 380-HLDc, που απευθύνεται στην αγορά στρατιωτικών ελικοπτέρων, παρουσίασε η κατασκευάστρια FLIR Systems στη διεθνή αεροδιαστημική έκθεση Farnborough 2016 (11-17 Ιουλίου).

Σύμφωνα με αξιωματούχο της FLIR Systems, το 380-HLDc αποτελεί το νεότερο σύστημα γυροσκοπικού αναρτήρα το οποίο προσφέρει απαράμιλλη, πολυφασματική και υψηλής ανάλυσης απεικόνιση σε συνδυασμό, με έναν ανάπτυξης FLIR Systems υψηλής ακριβείας καταδείκτη λέιζερ (ισχύος 100 mJ και εμβέλειας 30 χιλιομέτρων) σε μία ενιαία, συμπαγή σχεδίαση.

Αν και όπως έγινε γνωστό το 380-HLDc έχει πραγματοποιήσει πτήσεις αναρτημένο επί ελικοπτέρου Bell 407 εν τούτοις η ταυτότητα του χρήστη δεν αποκαλύφθηκε από την κατασκευάστρια. Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου συστήματος είναι η ομοιοτυπία του, σε επίπεδο εξαρτημάτων, με τη σειρά 380.

Συγκεκριμένα, το σύστημα καλωδίωσης, η μονάδα διεπαφής με τον χρήστη και το λογισμικό είναι τα ίδια με αποτέλεσμα οι χρήστες συστημάτων της σειράς 380 να μπορούν να μεταβούν στην νέα έκδοση με ελάχιστο κόστος εκπαίδευσης και εγκατάστασης.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ