2016-07-18 17:58:14
Φωτογραφία για Ισραήλ: Εκτόξευση πυραύλων κατά μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη Συρία [video]
Δύο πυραύλους Patriot κατά μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone) το οποίο προερχόταν από τη Συρία, εκτόξευσε την Κυριακή το Ισραήλ.

«Δύο πύραυλοι Patriot εκτοξεύθηκαν προς ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το οποίο προερχόταν από τη Συρία, στα υψίπεδα Γκολάν», ανακοίνωσε ο στρατός του Ισραήλ.

«Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος επέστρεψε στη Συρία», διευκρίνισε ο στρατός. Προσπάθησε και η Ισραηλινή αεροπορία να καταρρίψει το drone αλλα αστόχησε.

Σειρήνα συναγερμού ήχησε στο τμήμα των υψιπέδων Γκολάν που έχει προσαρτήσει το Ισράηλ, «σύμφωνα με το στρατιωτικό πρωτόκολλο ασφαλείας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δεν εχει εξακριβωθεί ποιος έστειλε το μη επανδρωμένο αεροσκάφος, αν και πηγές της Χεζμπολάχ εχουν δηλώσει οτι ήταν δικό τους. Αξιωματούχοι του Ισραηλινού στρατού πιστεύουν οτι το drone ανήκει μάλλον στον Συριακό στρατό και πέρασε τα σύνορα κατα λάθος.

Ένα κορίτσι 14 χρονών τραυματιστηκε ελαφρά απο θραύσματα, όπως αναφέρει η Jerusalem Post.

Στις 4 Ιουλίου, ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε σε δύο συριακές στρατιωτικές θέσεις στα υψίπεδα Γκολάν έπειτα από την εκτόξευση πυρών με προέλευση τη Συρία.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ