2016-07-18 22:20:04
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΜΕ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
Εκτός δράσης και πλάνων του Βίκτορ Σάντσεθ θα παραμείνουν για λίγες ημέρες οι Άλαν Πουλίδο, Τσόρι Ντομίνγκεζ και Παναγιώτης Ρέτσος εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Πιο συγκεκριμένα στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των ερυθρόλευκων που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έλαβαν μέρος με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μεξικανός επιθετικός αντιμετωπίζει μία κάκωση στο γόνατο από το τελευταίο φιλικό επί βελγικού εδάφους με την Μπριζ όπου και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τσόρι είχε επίσης μία ενόχληση στο γόνατο, με τον Αργεντίνο "μαέστρο" του Θρύλου να ταλαιπωρείται και αυτός από μία κάκωση, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το σοβαρό.

Ο νεαρός Παναγιώτης Ρέτσος, είχε μία σύσπαση στον τετρακέφαλο από το Βέλγιο, η οποία παραμένει, με τον ίδιο να περιμένει (με την βοήθεια των γιατρών φυσικά) να αποκατασταθεί το πρόβλημα για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Η επιστροφή και των τριών ποδοσφαιριστών αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας.

Θεραπεία ακολούθησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από πέρυσι και τον είχε πιάσει στα τελειώματα της σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ