2016-07-18 22:59:12
Φωτογραφία για Μία υπέροχη βραδιά γέλιου και χαράς με τον Τάκη Ζαχαράτο απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
Την επιστροφή του μοναδικού Τάκη Ζαχαράτου με την ανανεωμένη παράσταση..

“I am What I am”  απόλαυσαν εκατοντάδες θεατές στο Αμαλίειο θέατρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ενσάρκωσε με το μοναδικό, δικό του τρόπο,  πρόσωπα της επικαιρότητας, αγαπημένους και πολυσυζητημένους ηθοποιούς και τραγουδιστές, αλλά και πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας, καταφέρνοντας να διασκεδάσει, να συγκινήσει και να χαρίσει στο κοινό του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά γέλιου και χαράς.

Την παράσταση εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, παρακολούθησαν μαζί με τους θεατές η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς  Επιχείρησης Αθλητισμού- Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας, που συνεχάρησαν τον μοναδικό καλλιτέχνη και όλους τους συντελεστές  για τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης.    

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται την Τρίτη 19 Ιουλίου και ώρα 21:00, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, στο Αμαλίειο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219), στο πλαίσιο της κοινής καλοκαιρινής περιοδείας τους.  
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ