2016-07-18 23:58:10
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ... ΚΑΒΒΑΔΑ!
Ο Ολυμπιακός κινήθηκε μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι και έχουν μείνει πλέον δυο εκκρεμότητες. Η μία έχει σχέση με τον Κένι Γκάμπριελ και η άλλη με τον Βασίλη Καββαδά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατά μεγάλο ποσοστό έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους, καθώς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη και την απόκτηση των Κεμ Μπιρτς και Ερικ Γκριν, αναζητούν έναν πάουερ φόργουορντ και μένει να επιλύσουν το θέμα με τον τρίτο (Ελληνα) σέντερ.

Για τον Κένι Γκάμπριελ έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και αναμένονται εξελίξεις, έτσι απομένει να... ξεκαθαρίσει η υπόθεση Καββαδά.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αποφασίσει για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Πάτρικ Γιανγκ και τον Κεμ Μπιρτς στη θέση «5». Ο Βασίλης Καββαδάς από την πλευρά του, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι, όμως, έχουν την οψιόν να τον αφήσουν ελεύθερο καταβάλλοντας του ένα αντίτιμο.


Όπως είναι λογικό, κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο, ενω κάθε ομάδα αξιολογεί τους παίκτες όπως εκείνη επιθυμεί και βάσει πάντα των συνθηκών που επικρατούν. Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί και το τελευταίο... επεισόδιο, όπως όλα δείχνουν, θα προβληθεί τις επόμενες 7-10 ημέρες, όταν και θα οριστικοποιηθεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία του Θρύλου με τον διεθνή σέντερ.

Ο Καββαδάς πάντως, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Αρκαδικό είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων και μία εξ αυτών είναι ο Αρης, καθώς ο... «ελεύθερος» Καββαδάς αρέσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ