2016-07-19 10:16:31
Φωτογραφία για Αυτό πρέπει να το δείτε! Επίσκεψη στα Μετέωρα από... αέρος!
Μία επίσκεψη στα Μετέωρα, στο σύμπλεγμα αυτό από τους τεράστιους σκοτεινόχρωμους βράχους από ψαμμίτη που υψώνονται έξω από την Καλαμπάκα και τα ξεχωριστά μοναστήρια, προκαλεί δέος. Όταν δε συνδυάζεται με μία βόλτα με… αερόστατο, η εμπειρία είναι μοναδική.

Οι βόλτες με αερόστατο στα Μετέωρα άρχισαν πέρυσι και, όπως εξήγησε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο Μιχάλης Καραμπερίδης, ιδιοκτήτης του πρακτορείου που προωθεί την εναλλακτική αυτή δραστηριότητα, η απήχηση -προς το παρόν- είναι μεγαλύτερη μεταξύ των ξένων τουριστών.

«Δεν είναι κάτι εύκολο σε ό,τι αφορά την αποδοχή του κόσμου στο εσωτερικό, αλλά από το εξωτερικό έχουμε αρκετά μεγάλη απήχηση, ιδίως από τους Ασιάτες, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν ό,τι περίεργο υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμπερίδης.

«Είναι μία μοναδική εμπειρία, που προσφέρεται για μία πρόταση γάμου ή ακόμη και για εταιρείες που θέλουν να φέρουν πιο κοντά τα στελέχη τους» σημείωσε ο κ. Καραμπερίδης.


Σύμφωνα με τον ίδιο, ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από ρωσικής πλευράς. «Αυτή την περίοδο έχουμε συνεργασία με ένα κανάλι από τη Ρωσία που θέλει να αναδείξει το προϊόν, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώνουν οι Ρώσοι για τα Μετέωρα, που είναι ένα από τα "δυνατά" χαρτιά του τουρισμού στην Ελλάδα» σημείωσε, εξηγώντας πως αυτό που προωθείται ιδιαίτερα είναι ό,τι σχετίζεται με τον γάμο- από μία πρόταση γάμου έως και (γιατί όχι) την τέλεση του μυστηρίου στους αιθέρες!

Πάντως, όπως διευκρίνισε ο κ. Καραμπερίδης, επειδή η περιοχή των Μετεώρων είναι προστατευόμενη, το αερόστατο πετάει σε μία κάποια απόσταση, ικανή όμως να προσφέρει θέα που… κόβει την ανάσα, είτε κάποιος επιλέξει ως «συνοδοιπόρο» την ανατολή είτε τη δύση του ηλίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ