2016-07-19 10:56:12
Φωτογραφία για ΓΙΑΤΙ ΕΘΕΣΕ ΒΕΤΟ Ο ΦΕΤΕΛ ΣΤΗ Ferrari;
Πόλεμος παρασκηνίων με πρωταγωνιστή τον Φέτελ έγινε σύμφωνα με τους έγκριτους ‘’Times’’ για την ανανέωση του συμβολαίου του Κίμι Ραϊκόνεν με την ομάδα της Ferrari.

Ο Κίμι Ραϊκόνεν χρωστά το νέο του συμβόλαιο με τη Ferrari στον Σεμπάστιαν Φέτελ. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα των ‘’ Τhe Times’’, σύμφωνα με το οποίο ο Γερμανός πιλότος έθεσε βέτο για την παραμονή του Φινλανδού στη Scuderia τουλάχιστον και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Γνώστες των παρασκηνίων στην ιταλική ομάδα υποστηρίζουν, ότι ο Φέτελ έχει τη μεγαλύτερη δύναμη μέσα στη Ferrari και ότι ο λόγος του είναι νόμος, όπως συνέβαινε δηλαδή παλαιότερα και με τον Μίκαελ Σουμάχερ. Μέσα στα «δικαιώματά του» περιλαμβάνεται και η δυνατότητά του να επιλέγει ο ίδιος τον δεύτερο οδηγό της ομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ferrari είχε αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Ραϊκόνεν του χρόνου με κάποιο νεότερο και ταλαντούχο οδηγό, όμως ο Φέτελ αντιτάχθηκε σε αυτά τα σχέδια και έθεσε βέτο υπέρ του Κίμι. Οι δύο πιλότοι διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ ο Φέτελ δεν βλέπει τον βετεράνο Ραϊκόνεν σαν μελλοντική απειλή αμφισβήτησης της κυριαρχίας του στην κόκκινη ομάδα.

Αν σας φαίνεται το τελευταίο πολύ τραβηγμένο, σκεφτείτε μόνον τι θα γινόταν στη Ferrari, αν αντικαθιστούσε τον Κίμι ο νεαρός Μαξ Φερστάπεν!

ΠΗΓΗ : gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ