2016-07-19 16:27:17
Φωτογραφία για ΤΑ... ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Χθες έγινε η κλήρωση της φετινής Superleague από την οποία ξεχωρίζει η... ιδιαιτερότητα ότι όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου γίνονται στο Καραϊσκάκη. Με την ΑΕΚ την 6η αγωνιστική, τον ΠΑΟΚ την 8η και τον Παναθηναϊκό την 10η.

Είναι σαφές ότι με ένα καλό ξεκίνημα και το απόλυτο στα ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, το... 44ο θα είναι προ των πυλών!

Πριν από τα ντέρμπι όμως, σημασία μεγάλη έχει τι θα πετύχει ο Ολυμπιακός που έχει την πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη με τον υπολογίσιμο και δυνατό Αστέρα σε εποχή πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ. Θα υποδεχτεί επίσης την Βέροια την 3η αγωνιστική και έχει τρεις επικίνδυνες εξόδους μέχρι να φτάσει η σειρά της ΑΕΚ στο Φάληρο. Θα παίξει στις έδρες της Ξάνθης, της Λάρισας και του Ηρακλή.

Εφόσον όλα πάνε καλά μέχρι αυτό το σημείο, ο Θρύλος θα πρέπει να διαχειριστεί μια δύσκολη περίοδο, στην οποία θα υπάρχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη -εφόσον με το καλό έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ- και ντέρμπι στο Ελληνικό πρωτάθλημα. 

Το ζητούμενο για τον Βίκτορ και τους παίκτες του είναι να μπουν στο νέο πρωτάθλημα με το... πόδι στο γκάζει και με απόλυτη σοβαρότητα. Σκοπός είναι πριν αρχίσουν τα ντέρμπι ο Ολυμπιακός να έχει πάρει κεφάλι στη βαθμολογία και μετά άσε τους... άλλους να τρέχουν. Προσοχή λοιπόν στις 5 πρώτες αγωνιστικές και όλα θα γίνουν όπως πρέπει στη συνέχεια...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ