2016-07-19 22:36:04
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤO CHAMPIONS LEAGUE!!
Με το 3-2 του πρώτου αγώνα η Χάποελ Μπερ Σεβά προκρίθηκε αφού και στη ρεβάνς με την Σέριφ κράτησε τη... «λευκή» ισοπαλία και έτσι η ομάδα του Ισραήλ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα των δύο αγώνων. Και στις δύο περιπτώσεις η... ευνοούμενη ήταν η ομάδα από το Ισραήλ η οποία προκρίθηκε και θα πέσει πάνω... στον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο ματς, στο Ισραήλ, η Χάποελ κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε παίρνοντας τη νίκη με 3-2 και ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση κόντρα στην Σέριφ.

Στη ρεβάνς η ομάδα της Μολδαβίας κέρδισε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα με το παιχνίδι στο 0-0, με τον Χόμπαν μάλιστα ν' αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να χάνει το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο αυτό πέρασε... ανεκμετάλλευτο και η Χάποελ κρατώντας την «λευκή» ισοπαλία προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί θα συναντήσει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν την Χάποελ 26 ή 27 Ιουλίου (δεν έχει οριστεί ακόμα) και θα πάνε στο Ισραήλ στις 2 ή 3 Αυγούστου για την ρεβάνς με στόχο την πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αρχηγός της Μπερ Σεβά, Ελιαγίβ Μπαρντά σε δηλώσεις του πριν λίγες μέρες είχε χρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας τον... «μέγεθος στην Ευρώπη», όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ