2016-07-20 14:22:20
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Η Μπαρτσελόνα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνουν να έχουν... άγριες διαθέσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, έχοντας βάλει στο στόχαστρο και τον Βίβες της Βαλένθια για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν πάρει... φόρα και ορέγονται τη μισή Ευρώπη! Μετά την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ από τη Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει ακόμα... πλουσιότερες τις «νυχτερίδες» καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 1 εκατομμυρίου ευρώ για τον Γκίγιεμ Βίβες!

Η ανάγκη της ομάδας για γηγενείς παίκτες είναι μεγάλη κι έτσι, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «El Punt Avui» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και είναι εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο ο νεαρός γκαρντ να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Στην Ισπανία θεωρούν τον Βίβες ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του εγχώριου μπάσκετ, έχοντας φέτος 6.3 πόντους, 4.5 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και η περίπτωση η Μπαρτσελόνα να προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις της Βαλένθια, προσφέροντάς της... έμψυχα ανταλλάγματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ