2016-07-20 17:07:10
Φωτογραφία για Ισχυρός σεΐχης… με t-shirt στο μετρό του Λονδίνου-Βρετανία!
Συνήθως τον συναντάς στις πιο χλιδάτες εκδηλώσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) αλλά και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς είναι ένας πολύ ισχυρός άνθρωπος με περιουσία που αποτιμάται σε δισεκατομμύρια δολάρια. Κατά συνέπεια, το α τον συναντήσεις στο μετρό του Λονδίνου μαζί με τους απλούς κατοίκους που πηγαίνουν στις δουλειές τους (ή επιστρέφουν από αυτές!) δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα.

Ο λόγος για τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ-Μακτούμ, τον ηγέτη του Εμιράτου του Ντουμπάι που ανήκει στα ΗΑΕ, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες με τον γιο του να χρησιμοποιούν τον υπόγειο του Λονδίνου, στην κεντρική γραμμή, για να μεταβούν σε κάποια δουλειά.

Η οικογένεια είναι ιδιοκτήτης τεράστιας περιουσίας σε ακίνητα στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτός Λονδίνου όμως. Πιο γνωστό από αυτά τα ακίνητα είναι το εκτιμώμενης αξίας 75 εκατομμυρίων στερλινών «Longcross Eastate» στο πλούσιο προάστιο του Λονδίνου, το Σάρει. Επίσης είναι ιδιοκτήτης πολλών αλόγων κούρσας, με τους στάβλους του να βρίσκονται στα περίχωρα του Λονδίνου.

Όσον αφορά τον γιο του Χαμντάν, βρίσκεται συχνά εκεί καθώς σπουδάζει στο φημισμένο LSE (London School of Economics), ενώ έχει παρακολουθήσει στη Βρετανία και τη φημισμένη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία στο Σάντχερστ.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ