2016-07-20 21:24:12
Φωτογραφία για ΤΟ... ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΡΣΕΪ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Τζόι Ντόρσεϊ εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «χτίζει» την Μπαρτσελόνα της... επόμενης σεζόν και παίρνει αποφάσεις για το ρόστερ της. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάιρις Ράις, ενώ το βλέμμα του Έλληνα τεχνικού είναι στραμμένο και στη ρακέτα.

Οι Καταλανοί έχουν το δικαιώμα να χρησιμοποιούν δύο Αμερικανούς στην ACB και έτσι τα περιθώρια... ελιγμών είναι λίγα. Δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» αναφέρει πως δεν αποκλείεται ο ένας από τους Αμερικανούς να είναι ο πρώην ερυθρόλευκος, Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Βαρκελώνη μεσούσης της περσινής σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, λίγο μετά την ένταξή του στο ρόστερ των "μπλαουγκράνα". Το δημοσίευμα τονίζει πως οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από τον Ντόρσεϊ και σκέφτονται την παραμονή του. Υπενθυμίζεται πάντως πως το παρελθόν Μπαρτζώκα-Ντόρσεϊ έχει μία... ιδιομορφία, με τον παίκτη να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό λίγο μετά την έναρξη της σεζόν 2012/2013.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Μπαρτζώκας και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κοιτάζουν πάντα την αγορά του ΝΒΑ, προκειμένου να βρουν κάποιον ακόμη καλύτερο παίκτη από τον Ντόρσεϊ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ