2016-07-21 10:56:06
Φωτογραφία για Εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση!
Μπορούμε να οργανώσουμε εξαιρετικά πρωτότυπες και οικονομικές εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας. θα φτιάξουμε τη διάθεσή τους... και τη δική μας. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές ιδέες παντός καιρού!

Μια πινιάτα γεμάτη χρώμα

Η πινιάτα είναι μια πολύχρωμη κατασκευή από πηλό, πεπιεσμένο χαρτί ή ύφασμα, σε σχήμα που ο δημιουργός της ή ο σκοπός που εξυπηρετεί ορίζουν, γεμάτη γλυκίσματα ή παιχνίδια. Ο σκοπός που εξυπηρετεί η πινιάτα είναι, σήμερα πια, η διασκέδαση (ξεκίνησε ως θρησκευτικό έθιμο), ενώ οι ρίζες της ξεκινούν από τη Λατινική Αμερική και επεκτείνονται στις ευρωπαϊκές χώρες.

Σε ένα πάρτι ή μια γιορτή, μια πινιάτα μπορεί να υπάρχει για να διασκεδάσει σους προσπαθούν να τη σπάσουν , αλλά μπορεί και να αναφέρεται σε εάν μόνο άτομο. Το άτομο για το οποίο προορίζεται η πινιάτα καλείται να τη σπάσει με ένα κοντάρι, ενώ τα μάτια του είναι «δεμένα», ώστε να πάρει ό,τι κρύβει μέσα της. Η κατασκευή μιας πινιάτα είναι μια εύκολη και οικονομική υπόθεση (οδηγίες με εικόνες εδώ, μιας και όλα τα υλικά υπάρχουν τριγύρω σας (εφημερίδες, αλεύρι, νερό, πολύχρωμα χαρτιά, κολλητική ταινία, χρώματα). Σίγουρα θα ενθουσιάσετε τους φίλους σας εάν τους εκπλήξετε με κάτι τέτοιο (και μάλιστα δε θα δαπανήσετε μεγάλο ποσό).


Ένα κυνήγι του θησαυρού

Ένας φίλος έχει γενέθλια και θέλετε να τον ευχαριστήσετε με ένα ωραίο δώρο. Μπορείτε να οργανώσετε ένα κυνήγι θησαυρού: διαλέξτε ένα ωραίο μέρος για καφέ ή ποτό κοντά σε ένα σημείο που ξέρετε ότι μπορείτε να συναντήσετε το φίλο σας σε μια ορισμένη ώρα. Από το σημείο αυτό έως το καφέ ή το μπαρ που θα συναντήσετε τον εορτάζοντα, δημιουργήστε σημάδια στο έδαφος με κιμωλία. Δώστε του ραντεβού εκεί και απλώς… στήστε τον, αφήνοντας, ωστόσο ένα σημείωμα που να εξηγεί ότι πέσατε θύμα εξωγήινων/ μυστηριωδών ζώων/ μάγων και χρειάζεστε τη βοήθειά του, πράγμα το οποίο μπορεί να σας προσφέρει εάν ακολουθήσει το δρόμο που του υποδεικνύεται και αν έρθει να σας σώσει. Στο καφέ/μπαρ μπορείτε να έχετε οργανώσει μια έκπληξη με άλλους φίλους. Είναι μια τρελή, αλλά πρωτότυπη ιδέα!

Πάρτι έκπληξη σε απίθανα μέρη

Με την ίδια λογική όπως παραπάνω, μπορείτε να συνεννοηθείτε με μικρά καταστήματα της γειτονιάς όπου οι φίλοι που θέλετε να εκπλήξετε μένουν, ώστε να κάνετε ένα μίνι-πάρτι με ποτά και μια τούρτα γενεθλίων εκεί. Τα εν λόγω καταστήματα μπορεί να είναι από μίνι-μάρκετ μέχρι μεταποιήσεις ρούχων, βιβλιοπωλεία κλπ. Απλώς διαλέξτε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον, όπου ξέρετε πως οι φίλοι σας θα έρθουν αν τους καλέσετε ξαφνικά από εκεί (με κάποια πρόφαση).

Ένα πολυπολιτισμικό σοκ

Εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση!Εκπλήξτε τους αγαπημένους σας με ευχές σε ξένες γλώσσες: ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους από όλη τη γη που μένουν στη γειτονιά ή την πόλη σας. Εάν γνωρίζετε κέντρα εκπαίδευσης μεταναστών ή συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας, επισκεφθείτε τους και ζητήστε από τους ανθρώπους εκεί μια ευχή στη γλώσσα τους, σε μια κάρτα ή σε βίντεο. Το συναίσθημα του να εύχεσαι σε κάποιον είναι πολύ όμορφο και οι περισσότεροι από εμάς το απολαμβάνουμε, ειδικά όταν έρχεται με αέρα άλλου πολιτισμού!

Ένα χρήσιμο δώρο

Μην ξοδεύετε χρήματα σε άχρηστα δώρα. Ζούμε σε μια εποχή κρίσης και δυσκολιών που επιφέρουν άγχος. Τι καλύτερο από μια περιποίηση σε σπα για να χαλαρώσει κανείς; Με λίγα χρήματα που θα συγκεντρώσετε μαζί με άλλους φίλους μπορείτε να πληρώσετε για μια θεραπεία περιποίησης που θα δωρίσετε στο φίλο ή τη φίλη σας για τους οποίους σχεδιάζετε την έκπληξη!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ