2016-07-21 13:33:37
Φωτογραφία για ΤΟ... ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ Η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, την ώρα που παραμένει... άγνωστο τι θα πράξει για τον Γιώργο Τσαλμπούρη.

Από τη στιγμή που ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ, αφού δεν ικανοποιούνταν με τον ρόλο του τρίτου σέντερ, η "Ένωση" ξεκίνησε την αναζήτηση για τον επόμενο μεταγραφικό της στόχο.

Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει καταστήσει σαφές πως επιθυμεί την κάλυψη του τελευταίου κενού στη φροντ λάιν με έναν γηγενή παίκτη, την ώρα που πρόσφατα προέκυψε το όνομα του Μιχάλη Τσαϊρέλη, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr". Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχοντας θέσει ως προτεραιότητά την παραμονή του στην Basket League για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Άρης, για τον οποίο ακούστηκε αρχικά ο παίκτης, δεν έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του, ενώ η πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ απέχει αρκετά από τις απαιτήσεις του.


Κάπως έτσι το όνομα του άρχισε να... "παίζει" δυνατά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, στην οποία εκτιμούν τόσο τις ικανότητες, όσο και τον χαρακτήρα του. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για να συζητήσουν οι δυο πλευρές, αλλά υπάρχει ένας βασικός ανταγωνιστής για να προχωρήσει η περίπτωσή του και δεν είναι άλλος από τον... Γιώργο Τσαλμπούρη!

Ο ύψους 2,16 φόργουορντ/σέντερ που βρίσκεται από πέρσι στην ΑΕΚ, έχει πείσει για την αξία του σε σημείο που ο Γιούρι Ζντοβτς σκέφτεται σοβαρά να του δώσει την ευκαιρία να βρίσκεται στη δωδεκάδα των "κιτρινόμαυρων" τη νέα σεζόν.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για το τι μέλλει γενέσθαι στη γραμμή των ψηλών, με τις δύο περιπτώσεις να είναι άμεσα συνδεδεμένες. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση που η ΑΕΚ προχωρήσει στην απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, τότε το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός ο Γιώργος Τσαλμπούρης προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να αποκτήσει εμπειρίες.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένονται τις επόμενες ημέρες, όταν και θα... απαντηθεί το "δίλημμα" που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ