2016-07-22 00:37:06
Φωτογραφία για ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Περίπου 1000 οπαδοί της Χάποελ Μπερ Σεβά υπολογίζεται ότι θα δώσουν το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό! Αριθμός που θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν είχαν... εκτοξευτεί στα ύψη οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων... λόγω ερυθρόλευκων!

Η Χάποελ Μπερ Σεβά θα έχει στο πλευρό της στο ματς με τον Ολυμπιακό περίπου 1000 οπαδούς της και ήδη έχουν «φύγει» 200 εισιτήρια!

Όπως ενημέρωσαν το "sdna.gr" Ισραηλινοί δημοσιογράφοι, μάλιστα, η Χάποελ θα είχε περισσότερους οπαδούς μαζί της στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για την Αθήνα... ξέφυγαν μόλις έγινε γνωστό ότι αντίπαλος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα είναι ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τιμές για το ταξίδι στην ελληνική πρωτεύουσα κυμαίνονται συνήθως κοντά στα 200 δολάρια! Για τις ημέρες πριν και μετά το ματς με τους ερυθρόλευκους οι τιμές εκτοξεύθηκαν στα 400 και στα 500 δολάρια!

Οι «τσιμπημένες» τιμές αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για πολλούς οπαδούς της Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά ακόμα και με αυτά τα δεδομένα εκτιμάται ότι περίπου 1000 οπαδοί των Ισραηλινών θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ