2016-07-22 09:25:08
Φωτογραφία για Πιθανή επιχείρηση απόβασης Τούρκων πραξικοπηματιών στη Σύμη
Συναγερμός σήμανε στα θαλάσσια σύνορα ανάμεσα στην Τουρκία  και στη Σύμη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου του Γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων στον οποίο μίλησαν ελληνικές αστυνομικές και λιμενικές αρχές που δεν επιθυμούν να κατονομαστούν.

Τουλάχιστον ένα φουσκωτό σκάφος με περισσότερα από 20 άτομα έχει ξεκινήσει από τα παράλια της Τουρκίας με κατεύθυνση το νησί της Σύμης και όπως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, πρόκειται για Τούρκους που μετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν.

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας του γεγονότος είναι ότι ο χειρισμός της υπόθεσης όπως τόνισαν πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει περάσει πλέον από την αστυνομία και το λιμενικό στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου στέλνει πολεμικό πλοίο στην περιοχή.

Την ίδια ώρα παραμένουν τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και αυξάνονται οι ελληνικές περιπολίες σε όλα τα σύνορα.


Ανώτατος αξιωματούχους της αστυνομίας τόνισε ότι εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες ότι είναι Τούρκοι πραξικοπηματίες στο τουλάχιστον ένα φουσκωτό και περάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται.

Κυβερνητική πηγή αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το περιστατικό της Σύμης που είναι σε εξέλιξη εκφράζει ωστόσο δυσαρέσκεια με αυτή την κατάσταση λόγω και του προηγούμενου γεγονότος με τους Τούρκους πιλότους στην Αλεξανδρούπολη που θέτει σε δοκιμασία τις σχέσεις Ελλάδος - Τουρκίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χωρίς το Big Mac τα Μc Donald's!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χωρίς το Big Mac τα Μc Donald's!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ