2016-07-22 10:07:51
Φωτογραφία για ΧΥΤΑ Φυλής: Αυτός ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ πρέπει να κλείσει!
Τι πρέπει να γίνει πια για να κλείσει το μεγάλο θέμα των Άνω Λιοσίων; Τόσα χρόνια γίνονται πορείες, διαμαρτυρίες, εκθέσεις γιατρών που προειδοποιούν πως πρόκειται για μια υγιεινομική βόμβα δίπλα στους κατοίκους των Άνω Λιοσίων, της Ζωφριάς, της Χασιάς και των λοιπών περιοχών του Δήμου Φυλής με τον καρκίνο κυριολεκτικά να θερίζει σε αυτές τις περιοχές, όμως δεν γίνεται τίποτα.

Τα συμφέροντα βλέπετε είναι τεράστια και πάνω από την υγεία των ανθρώπων. Έχουν χάσει τη ζωή τους σχεδόν οι μισοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής από διάφορες μορφές καρκίνου, άλλοι συνεχίζουν να παλεύουν με αυτόν, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται καθώς δεν τον αγγίζει το πρόβλημα. Τα ποσοστά δεν είναι πλάκα - ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Η ανθρώπινη ζωή έχει ξεφτιλιστεί μπροστά στο χρήμα - γιατί τα έχουν "πάρει" κάποιοι, αλλά δεν είναι οι κάτοικοι αυτοί. Υπάρχουν σύλλογοι, υπάρχει κινητικότητα στον κόσμο αλλά δεν βρίσκουν το δίκιο τους. Συχνά η χωματερή παίρνει φωτιά, την καίνε, την καταστρέφουν , την κλείνουν και ξανά την ανοίγουν και αυτό έχει γίνει πια παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χωρίς τέλος και με τον καρκίνο να εξαπλώνεται σαν γρίπη. Κάντε κάτι!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ