2016-07-22 11:41:07
Φωτογραφία για Κτίριο για μετακόμιση αναζητά η Α΄ ΔΟΥ Πατρών
Νέο κτίριο για μετακόμιση αναζητά η Α΄ΔΟΥ Πατρών, καθώς αυτό στο οποίο λειτουργεί σήμερα στην οδό Κανακάρη, οι συνθήκες έχουν γίνει ιδιαίτερα δύσκολες, όχι μόνο για τους υπαλλήλους, αλλά και για τους φορολογούμενους.

Η υπηρεσία έχει αναρτήσει ήδη στο διαδίκτυο τη σχετική διακήρυξη δημοπρασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου από τις 9.30 έως τις 10 το πρωί στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, στην οδό Γούναρη 11Α, στον 1ο όροφο.

Μάλιστα, όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων που πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει η υπηρεσία, και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη δημοπρασία, θα πρέπει να παραλάβουν την σχετική διακήρυξη από την παραπάνω υπηρεσία, και όπως πληροφορείται η «Π» ήδη έχει εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης των Πατρών και σε σημείο που να διευκολύνει την πρόσβαση των πολιτών ως και την ομαλή κίνηση και την ευχερή στάθμευση των οχημάτων τους.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινόχρηστων χώρων), 2257 τ.μ. εκ των οποίων 1762 τ.μ. για γραφειακούς και ειδικούς χώρους και 495 τ.μ. για αρχειακούς - βοηθητικούς χώρους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ