2016-07-22 17:22:07
Φωτογραφία για Στα ύψη η πορνεία στην εμπόλεμη Δαμασκό της Συρίας
Στα ύψη έχει εκτιναχθεί η πορνεία στην εμπόλεμη πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, και στα περίχωρά της Σύμφωνα με τον πρώτο τη τάξει Εισαγγελέα της Δαμασκού, τα δίκτυα πορνείας στην πρωτεύουσα και στην ύπαιθρο γύρω από αυτήν έχουν αυξηθεί κάθετα.

Μιλώντας την Τετάρτη στην εφημερίδα Al Watan, η οποία είναι φιλική προς την κυβέρνηση, ο γενικός εισαγγελέας Μαχέρ Αλ Αλμπί είπε ότι η φτώχεια και η υπερσυγκέντρωση πληθυσμού σε κάποιες περιοχές της Δαμασκού είναι οι βασικές αιτίες για την αύξηση της πορνείας.

Επεσήμανε βεβαίως ότι «το έγκλημα της πορνείας υπήρχε και πριν την κρίση, αλλά η παρούσα κατάσταση έχει παίξει κεντρικό ρόλο στην αύξηση αυτών των εγκλημάτων».

Υπεύθυνες για την πορνεία είναι κι άλλες αιτίες, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα, όπως η διαίρεση οικογενειών με τα παιδιά πολλές φορές να ζουν χώρια από τους γονείς τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν το κορίτσι είναι κάτω των 18 ετών, δεν μπορεί να βρει κανέναν να την προσέξει».

Ακτιβιστές από την πλευρά τους κατηγορούν ανθρώπους του συριακού καθεστώτος ότι διακινούν ναρκωτικά και χασίς στη νεολαία και ιδιαίτερα στους φοιτητές. Μάλιστα πρόσφατα στην εμπόλεμη Συρία γυρίστηκε και ένα δημοφιλές τηλεοπτικό σίριαλ που θέμα του είχε τους νέους που πέφτουν στο χασίς.

Η πορνεία ασκείται κυρίως σε πάρκα που ελέγχονται από την κυβέρνηση της Δαμασκού, διότι στις συνοικίες που ελέγχουν οι τζιχαντιστές ή οι ισλαμιστές είναι αδύνατη η δημόσια εκπόρνευση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ