2016-07-23 12:15:21
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ... ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΧΑΠΟΕΛ
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Βίκτορ, με τον Ισπανό τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ.

Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μετρούν στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που πήραν χθες από τον Βίκτορ για να ξεκουραστούν ύστερα από την δουλειά που έκαναν στα δύο στάδια προετοιμασία σε Αυστρία και Βέλγιο.

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται, από την πλευρά του, να... διορθώσει τις όποιες αδυναμίες παρουσίασε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και είχε ως αποτέλεσμα τη φιλική ήττα με σκορ 3-1.

Ο Βίκτορ είδε ξανά τον τελευταίο αγώνα και θα μιλήσει στους παίκτες για εκείνα που πρέπει να προσέξουν στις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς. Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Τσόρι και του Πουλίδο.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είχε μία ελαφριά ενόχληση στο γόνατο, όμως σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο Μεξικανός επιθετικός, από την πλευρά του, είχε μία κάκωση στο δεξί γόνατο που αποκόμισε από τον αγώνα με την Μπριζ και επικρατεί αισιοδοξία ότι και εκείνος θα μπορέσει να συμμετέχει στο πρόγραμμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ