2016-07-23 14:24:11
Φωτογραφία για «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ...»
Πρόσφατα "ακούστηκε" για τον Ολυμπιακό το όνομα του Έφε Άμπροουζ.

Για τον αμυντικό της Σέλτικ, γράφεται πως ενδιαφέρεται τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Ένας από τους λόγους που θέλει να φύγει από τη Σέλτικ, είναι ο... παραγκωνισμός του από την 11άδα της ομάδας στη νίκη των προκριματικών του Champions League με 3-0 επί της Λίνκολν από το Γιβραλτάρ. Ο λόγος του παραγκωνισμού του ήταν επειδή στην ήττα των Σκωτσέζων με 1-0 στο πρώτο ματς, ο Άμπροουζ είχε κάνει λάθος.

Από εκεί και πέρα, άνθρωπος από το περιβάλλον του παίκτη, μίλησε στην ιστοσελίδα owngoalnigeria.com και ανέφερε πως ο αμυντικός της Σέλτικ δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να ενδιαφέρονται.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα συνεχίσει την καριέρα του, εξαιτίας της οικογένειάς του που έχει βολευτεί στη Σκωτία, αλλά για το καλό της καριέρας του θέλει να φύγει από τη Σέλτικ», ήταν τα λόγια του και κατέληξε.

«Ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League και ως εκ τούτου, είναι συνεχόμενη η παρουσία του σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά το Ισραήλ, είναι σπίτι για τον Άμπροουζ. Θυμηθείτε πως εκεί ξεκίνησε την καριέρα του και έχει ονομάσει Ισραέλα την κόρη του. Απλά, περιμένουμε και βλέπουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ