2016-07-23 23:38:41
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΕΣ... 11ΑΔΑΣ ΑΠΟ ΒΙΚΤΟΡ
Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει αρκετές ημέρες μπροστά του μέχρι να καταλήξει στην τελική μορφή της ενδεκάδας που θα παρατάξει στον πρώτο αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει τους Πουλίδο και Τσόρι, αλλά περισσότερο για να έχει δύο ακόμη αξιόπιστες λύσεις στον πάγκο του για τη ροή του ματς.

Επικρατέστερο σενάριο είναι να αφήσει στην άκρη για το συγκεκριμένο παιχνίδι το 4-3-3 που δουλεύει στην προετοιμασία, χωρίς πάντως να αποτελεί και οριστική απόφαση. Όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο, όμως, είναι να παίξει με τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε ως δεύτερο επιθετικό, όπως έχουμε αναφέρει.

Στην άμυνα οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Σιόβας θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι. Στα χαφ ο Μιλιβόγεβιτς θα έχει δίπλα του μάλλον τον Μανιάτη, με... αουτσάιντερ τον Μπουχαλάκη. Στα αριστερά της επίθεσης ετοιμάζεται ο Ντουρμάζ, ενώ δεξιά ο Σεμπά έχει προβάδισμα έναντι του Πάρντο καθώς δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον Κολομβιανό.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα βέβαια θα υπάρξουν στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, όσο πλησιάζει το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ