2016-07-25 10:22:22
Φωτογραφία για ΙΤΑΛΙΚΕΣ... ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΣΑΪΡΕΛΗ
Ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο υπάρχει για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη και μάλιστα δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει και επίσημη πρόταση προς τον Ελληνα παίκτη, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr".

Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον πρώην πλέον παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά ο Τσαϊρελης δεν είναι θετικός σχετικά με το ποσό που προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το θέμα του Ελληνα φόργουορντ παραμένει στάσιμο σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ καθώς από τους "ασπρόμαυρους" δεν έχει γίνει βελτιωμένη πρόταση προς τον παίκτη.

Αν γινόταν βελτιωμένη πρόταση (πάντα μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ΚΑΕ), αυτό πιθανόν να άλλαζε τα νυν δεδομένα και να "έφερνε" τον παίκτη (θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ) κοντά στους Θεσσαλονικείς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Στις τάξεις της ομάδας δεν φαίνεται να έχουν "διαγράψει" την περίπτωση του Τσαϊρέλη, ούτε μια πιθανή προσπάθεια πάνω στο θέμα του.

Για τον παίκτη αξίζει να σημειωθεί πως έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από σύλλογο της Ιταλίας. Εκτιμάται μάλιστα πως ίσως το επόμενο διάστημα αυτό το ενδιαφέρον να εξελιχθεί σε επίσημη πρόταση προς τον πρώην παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ