2016-07-25 19:46:04
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΞΑΝ... ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΡΑΪΚΟΝΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ
Ο Φινλανδός χαρακτήρισε αντικανονική την αγωνιστική συμπεριφορά του 18χρονου Ολλανδού, που θεωρεί ωστόσο ότι κινήθηκε στο πλαίσιο των κανονισμών.

Εξαλλος με τον Μαξ Φερστάπεν ήταν ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Φινλανδός ισχυρίστηκε, ότι ο νεαρός οδηγός της Red Bull άλλαξε περισσότερες από μία φορά γραμμές στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει να προσπεράσει. «Δεν είμαι εγώ αυτός, που θα αποφασίσει, αν ήταν σωστός ή όχι», δήλωσε ο Iceman και συμπλήρωσε, ότι «έχουν τιμωρηθεί άλλοι πιλότοι για πολύ λιγότερα πράγματα, όμως δεν είναι δική μου η απόφαση. Είμαι απογοητευμένος, που δεν προσπέρασα. Το αυτοκίνητο είχε πάντως καλή συμπεριφορά και είχαμε καλή ταχύτητα, όμως εδώ δεν είναι και η πιο εύκολη πίστα για να προσπεράσεις».

Ο Φερστάπεν αρνήθηκε τις κατηγορίες του Ραϊκόνεν, χαρακτήρισε απολύτως σωστή τη συμπεριφορά του και υποστήριξε, ότι άλλαξε μόνον μία φορά τις γραμμές του, οπότε δεν βλέπει κανέναν λόγο τιμωρίας του. «Ήταν πολύ φιλόδοξο, που ήθελε να περάσει εκεί από την εσωτερική. Εγώ πήρα κανονικά την εσωτερική, αυτός έπρεπε να φρενάρει και μπλοκάρισαν οι τροχοί του. Ετσι χτύπησε στο πίσω μέρος του μονοθεσίου μου ή στα ελαστικά μου, δεν γνωρίζω ακριβώς. Αυτό μπορεί όμως να συμβεί. Είμαστε συνέχεια στο όριο, οπότε κάτι τέτοιο είναι πιθανόν. Ανταγωνιζόμαστε με τη Red Bull τη Ferrari στο πρωτάθλημα, γιαυτό και θέλουμε να είμαστε μπροστά από αυτήν», τόνισε ο 18χρονος πιλότος.

ΠΗΓΗ : gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ