2016-07-25 22:24:05
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΓΙΑ... ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το gazzetta.gr, τόσο ο τεχνικός του Κάνσας, Πίτερ Βέρμς, όσο και ο αθλητικός διευθυντής, Μπράιαν Μπλις, διαψεύδουν τα δημοσιεύματα περί... παραχώρησης του Ντομ Ντουάιρ στον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ώρες αλλεπάλληλα δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Κάνσας για την απόκτηση του 25χρονου φορ Ντομ Ντουάιρ, όπως σας ενημερώσαμε.

Ο Άγγλος άσος αποτελεί το... βαρύ πυροβολικό του συλλόγου του MLS. Στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, την στιγμή που και οι Αμερικανοί από την πλευρά τους... αποφεύγουν να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες για το θέμα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Κάνσας Σίτι, Μπράιαν Μπλις περιορίστηκε στο να δηλώσει πως δεν είναι ενήμερος για την συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ο Πίτερ Βέρμς τόνισε σε ρεπόρτερ του συλλόγου, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν σκέψεις παραχώρησης του Ντομ Ντουάιρ, ο οποίος μάλιστα στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στο Σιάτλ σκόραρε δύο φορές!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ