2016-07-25 23:29:14
Φωτογραφία για ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΧΑΠΟΕΛ
Η εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, μπήκε και οι οπαδοί του Θρύλου ανυπομονούν να βρεθούν και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να δημιουργήσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα που μόνο εκείνοι ξέρουν και μπόρούν.

Την Τετάρτη ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Χάποελ Μπερ Σεβά για την Γ’ προκριματική φάση του Champions League και ο λαός του θα δώσει δυναμικό παρών προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Την Δευτέρα συνεχίστηκε η διάθεση των εισιτηρίων και μάλιστα η κίνηση ήταν αρκετά αυξημένη, δείγμα της επιθυμίας των οπαδών του Θρύλου, να στηρίξουν για άλλη μία φορά τους πρωταθλητές Ελλάδας σε ένα κρίσιμο ματς.

Η διάθεση θα συνεχιστεί και την Τρίτη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, αλλά και από το Internet. Το ίδιο θα συμβεί και την Τετάρτη, με τα εκδοτήρια να παραμένουν ανοιχτά μέχρι και πριν τον αγώνα.

Καλό θα ήταν, όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο, να μην το αφήσουν για την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μην δημιουργηθούν τεράστιες ουρές και υπάρξει πιθανή ταλαιπωρία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ