2016-07-26 06:47:09
Φωτογραφία για Σύσκεψη για τη Λειτουργία του Σχολικού Συγκροτήματος στο Ο.Τ.122 της Δ.Κ. Πεντέλης
Την Δευτέρα 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε υπό τον Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη η 3η σύσκεψη για τη λειτουργία του Σχολικού Συγκροτήματος στο Ο.Τ.122 της Δ.Κ.Πεντέλης (Καλλιθέα Πεντέλης).

Συμμετείχαν ως εκπρόσωποι φορέων: Για το Δήμο Πεντέλης ο Δήμαρχος, για τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ) ο κ. Κόντης Χρήστος, για την Τεχνική Εταιρεία ΑΤΕΣΕ Α.Ε. ο κ. Γιάννης Τσαραμπάρης, για την Α΄βάθμια εκπαίδευση Β΄Αθήνας ο Προϊστάμενος της Δ/νσης κ. Γιάννης Ζιάραγκας, η εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου «Καλλισιακός» κ. Βίκυ Στεργίου, η Διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου Δ.Κ.Πεντέλης κα. Ευτυχία Φτερνιάτη και η Διευθύντρια του Κρυστάλλειου Δημοτικού Δ.Κ.Πεντέλης κα. Ελένη Ζευκιλή.

Συζητήθηκαν:

1. Η αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής του συγκροτήματος

2. Η ολοκλήρωση των εργασιών του οδικού δικτύου γύρω από το Ο.Τ. 122

3. Η εξέλιξη των εγγραφών των μαθητών


4. Η στελέχωση και ο εξοπλισμός και

5. Η διοργάνωση των εγκαινίων του νέου σχολείου.

Ο Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη της πλήρους και σωστής οργάνωσης έναρξης της λειτουργίας των σχολείων και του κλειστού γυμναστηρίου, σε στενή συνεργασία των συναρμόδιων φορέων. Ιδιαίτερα επεσήμανε τις ανάγκες:

1. Της άμεσης ολοκλήρωσης της κυκλοφοριακής σχεδίασης γύρω από το συγκρότημα των σχολείων.

2. Την προμήθεια των θρανίων και επίπλων για τα σχολεία.

3. Την σωστή οργάνωση του Αγιασμού για την 4η Σεπτεμβρίου 2016.

Τόνισε επίσης ότι η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων για τη σωστή ολοκλήρωση και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και του αθλητικού συγκροτήματος μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι μονόδρομος.

Ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους φορείς για την συμμετοχή τους και όρισε την επόμενη 4η τελική σύσκεψη για τα εγκαίνια του σχολικού συγκροτήματος την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, ώρα 10:00 στο χώρο του σχολείου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Προμηθειών, Πολεοδομίας και Λειτουργιών Πόλης του Δήμου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ