2016-07-26 08:58:56
Φωτογραφία για ΛΑ.Ε: Ο ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Για κακόγουστη κυβερνητική και κομματική επικοινωνιακή φιέστα κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, σχολιάζοντας την πρόταση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τον κατηγορεί ότι δημαγωγεί την ώρα που «πνίγει κάθε ίχνος δημοκρατίας και ετοιμάζει μνημονιακό πραξικόπημα».

Όπως αναφέρει σε σχόλιό της η ΛΑ.Ε.: «Ο πρωθυπουργός που έχει προδώσει τις δεσμεύσεις του και τη λαϊκή εντολή. Ο πρωθυπουργός που έχει κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο. Ο πρωθυπουργός που έχει ακυρώσει στην πράξη τη Βουλή και την έχει μετατρέψει σε εκτελεστικό μνημονιακό όργανο. Ο πρωθυπουργός που έχει αναγορεύσει το τρίτο μνημόνιο σε υπερ-Σύνταγμα και υπέρτατο Δίκαιο. Ο πρωθυπουργός που έχει παραδώσει τον εθνικό πλούτο σε ξένα χέρια και την ιδιωτική περιουσία στα ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια. Ο πρωθυπουργός της καταλήστευσης των συντάξεων, της φορολεηλασίας των μικρομεσαίων στρωμάτων και του ξεπουλήματος της χώρας».


Κατηγορεί επίσης τον κ. Τσίπρα ότι: «Τολμάει να επικαλείται ξανά την προσφυγή σε δημοψηφισματικές πρακτικές και την ώρα που εφαρμόζει νέες μνημονιακές συνταγές διάλυσης κάθε ίχνους εργασιακών κατακτήσεων και δουλεμπορίου, ανακαλύπτει τη Συνταγματική Αναθεώρηση ως όχημα αποπροσανατολισμού, αντιδραστικής μετάλλαξης του πολιτεύματος σε Προεδρική Δημοκρατία και νέας αντιδημοκρατικής εκτροπής». «Ο νεομνημονιακός Τσίπρας και ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που επιδιώκουν είναι ένα μνημονιακό Σύνταγμα. Ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει» καταλήγει.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ