2016-07-26 13:21:17
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΑ... ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;
Το θαύμα τελικά έγινε -εκτός απροόπτου φυσικά γιατί φέτος τα έχουμε δει όλα- και στον Ολυμπιακό θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε απόκτηση 4αριού! 

Μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα  (6/6) ακούσαμε δηλώσεις από τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, που ανάλυσε το μεταγραφικό πλάνο μετά την φυγή του Χάντερ για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τι έλεγε αυτό; Παίκτη που θα... συμπληρώνει τον Γιανγκ στη θέση του Χάντερ. Αντ'αυτού ήρθε ο Μπιρτς που μόνο τέτοιος δεν  είναι. Κανείς δεν λέει φυσικά ότι δεν είναι καλός παίκτης ο Καναδός, αλλά σίγουρα δεν είναι ο σέντερ που με τα χαρακτηριστικά του συμπληρώνει αυτά του Γιανγκ!

Και πάμε παρακάτω... Εδώ και μήνες ο Ολυμπιακπός προσπαθούσε να πάρει τον Οκάρο Γουάιτ για να θωρακίσει την θέση "4". Μάλιστα, όταν χάθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη ο Ολυμπιακός πλησίασε τον Κένι Γκάμπριελ και του κατέθεσε πρόταση. Όταν λοιπόν οι δύο πλευρές έφτασαν μία ανάσα από την τελική συμφωνία ο Ολυμπιακός αποφάσισε ότι τελικά δεν θα χρειαστεί παίκτη στη θέση "4" και θα παραμείνει στην ομάδα ο Μιλουτίνοφ που καταλαμβάνει θέση ξένου!


Την χρονιά λοιπόν που ο Ολυμπιακός είχε περίπου έτοιμη ομάδα και ήθελε ελάχιστες κινήσεις για να συμπληρώσει το ρόστερ του, οι υπεύθυνοι έδειξαν να μην γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν να κάνουν! Δεν γνωρίζουμε αν οι λόγοι είναι οικονομικοί ή άλλης φύσεως, το μόνο σίγουρο είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν γίνεται να υπάρξει η δικαιολογία της... καταραμένης ατυχίας και όλοι θα κριθούν με βάση τις επιλογές τους.

Έτσι, από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Πρίντεζης θα πρέπει ν'αποδειχθεί σε σούπερμαν, μπάτμαν και... ζορό, ενώ θα έχει βοήθειες από το "3άρι" της ομάδας, Ιωάννη Παπαπέτρου και τον ασταθή Δημήτρη Αγραβάνη που όλη την περσινή  χρονιά τον είχαμε περίπου... ξεχασμένο (με δική του μεγάλη ευθύνη) και τον θυμηθήκαμε στους τελικούς, εκεί που έκανε πραγματικά έδειξε τι μπορεί να κάνει Ρίσκο; Λαχείο; Έγκλημα; Ας το πει ο καθένας όπως θέλει, ο χρόνος θα δείξει. Εμείς έτσι ή αλλιώς δίπλα στην ομάδα θα είμαστε, απλά είναι κρίμα για... λεπτομέρειες να πετάμε περίπου στα σκουπίδια ότι καλό πάει να χτιστεί!

Υ.Γ : Ποτέ δεν είναι αργά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ