2016-07-26 13:58:05
Φωτογραφία για Κίνα: Κονδύλια 780 εκατ. δολαρίων για έξυπνη βιομηχανοποίηση
Να ενισχύσει τις πολιτικές που υλοποιεί για την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας στη βιομηχανική παραγωγής της αποφάσισε η Κίνα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής και για το λόγο αυτό θα διαθέσει κονδύλια 780 εκατ. δολαρίων.

«Η προσπάθεια μετατροπής της Κίνας σε παγκόσμιο κέντρο βιομηχανικής παραγωγής, περνάει από τα χαρτιά στο στάδιο της υλοποίησης».

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κινεζικής κυβέρνησης για το επόμενο εξάμηνο βρίσκονται οι τομείς της έξυπνης βιομηχανοποίησης και των επικοινωνιών, ενώ θα εκπονηθεί και πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα βιομηχανικής ανάπτυξης, στους τομείς του λογισμικού των υπολογιστών, της υπολογιστικής ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων, αλλά και της αξιοποίησης νέων υλικών.

Τα σχέδια της κυβέρνησης, περιλαμβάνουν επίσης, πιλοτικά προγράμματα στο βιομηχανικό διαδίκτυο, στην ποιοτική αναβάθμιση των κριτηρίων παραγωγής, αλλά και στους κινητήρες αεροσκαφών.

Η πρόβλεψη που υπάρχει στον κεντρικό προϋπολογισμό, προβλέπει τη διάθεση κονδυλίων 780 εκατ. δολαρίων για την ανάπτυξη σύγχρονων μεθόδων βιομηχανικής παραγωγής για το 2016. Τα κονδύλια αυτά, είναι αυξημένα κατά 50% σε σύγκριση με το 2015.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ