2016-07-27 04:40:07
Φωτογραφία για Περιστέρι: Άνοιξαν το φρεάτιο και έβγαλαν σώο και αβλαβές το γατάκι
Ιδιώτες που νοιάστηκαν για το ζώο το οποίο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες δύο μέρες εγκλωβισμένο σε φρεάτιο στην οδό Αιμίλιου Βεάκη 39 κατάφεραν να το βγάλουν χθες σώο και αβλαβές και μάλιστα όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η αντιδήμαρχος Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα, βρέθηκε και υιοθεσία για το μικρούλι.Από χθες που κάναμε έκκληση για τη σωτηρία του καθώς σύμφωνα με την Ελένη Πουλοπούλου, που επικοινώνησε μαζί μας ζητώντας βοήθεια αλλά και για να καταγγείλει ότι τόσο ο Δήμος Περιστερίου όσο και η ΕΥΔΑΠ δεν έδειχναν ενδιαφέρον για το ζώο, πολλοί νοιάστηκαν. Τελικά όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται το φρεάτιο είναι αεραγωγός και δεν είναι αρμοδιότητα ή ευθύνη της ΕΥΔΑΠ να το ανοίξει.

Τελικά κάποιοι ή κατάφεραν να πείσουν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ισχυριζόταν ότι το ζώο είναι καλά εκεί μέσα και μπαινοβγαίνει από άλλο σημείο όποτε θέλει, ή πολύ απλά έκαναν το αυτονόητο δηλαδή άνοιξαν το καπάκι χωρίς να τη ρωτήσουν, αφού η σωτηρία ενός πλάσματος που κινδυνεύει πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας.


Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, δήμαρχος Περιστερίου, σε επικοινωνία που είχε με το www.zoosos.gr μέσω του Σωτήρη Γκίκα αναφορικά με τον θέμα επισήμανε τα εξής: «Σχετικά με το συμβάν με δική μου εντολή στο σημείο βρέθηκαν χθες το απόγευμα οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Θεοδωράκος και Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για φρεάτιο αεραγωγού υπογείου κατοικίας, καθώς και ότι η ιδιοκτήτρια μας επισήμανε ότι δεν είναι εγκλωβισμένο το γατάκι. Σε κάθε περίπτωση αν συνεχιστεί να υπάρχει πρόβλημα, τότε μπορεί να υπάρξει παρέμβαση μόνο με τη συγκατάθεση της ιδιοκτήτριας του υπογείου ή αλλιώς με τη συνδρομή της αστυνομίας. Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφέρον σας».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ