2016-07-27 13:27:12
Φωτογραφία για ΞΕΣΠΑΣΕ Ο... ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΟΥΕΪΦΕΡ!
Η καριέρα του Βον Ουέιφερ έχει πάρει την... κάτω βόλτα και ο Αμερικανός γκαρντ παρακάλεσε μέσω Twitter να του δοθεί μία ευκαιρία για να αγωνιστεί και πάλι στο ΝΒΑ.

Ο Βον Ουέιφερ το 2009 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού με πολλές... περγαμηνές, αλλά η συνεργασία των δύο πλευρών κράτησε για λίγους μήνες. Ο Αμερικανός γκαρντ τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς και τους Ορλάντο Μάτζικ αντίστοιχα, αλλά στα επόμενα χρόνια της καριέρας του βρέθηκε στην Κίνα, στην Ρωσία, στο Πουέρτο Ρίκο και στο NBDL.

Ο 31χρονος πλέον Αμερικανός γκαρντ «ξέσπασε» μέσω Twitter ζητώντας να του δοθεί μία ευκαιρία για να αγωνιστεί και πάλι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου: «Εύχομαι να είχα τη νοοτροπία που έχω τώρα όταν ήμουν νέος. Δεν έχει νόημα όσο ταλέντο κι αν διαθέτεις, αν το μυαλό σου δεν είναι στο σωστό μέρος. Προσεύχομαι για μία ακόμη ευκαιρία
. Μπορεί να μην έρθει ποτέ. Θα το πάρω ως μάθημα ζωής και θα είναι το πιο σημαντικό που θα μου έχει δοθεί. Τίποτα δεν σου υπόσχονται. Σας παρακαλώ παιδιά μη γίνεται σαν κι εμένα. Ξόδεψα το χρόνο μου και το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός, αλλά τώρα προσπαθώ να μπω στο σωστό δρόμο. Δεν ντρέπομαι και ικετεύω μέσω των social media για μία ευκαιρία στο ΝΒΑ. Δε με νοιάζει τίποτα, δώστε μου μόνο μία ευκαιρία. Δεν έχει σχέση με τα λεφτά. Αυτό είναι το τέλος. Παίζεται η «κληρονομιά» μου. Θα υπάρχει μόνο ένας Βον Ουέιφερ. Αν δεν με πάρουν τηλέφωνό μέχρι τις 15 του μηνός, θα αρχίσω να πηγαίνω στα γυμναστήρια των ομάδων του ΝΒΑ και θα ρωτάω τι χρειάζεται να κάνω για να μου δώσουν μία ευκαιρία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ