2016-07-27 14:17:19
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΠΟΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Τετάρτης (27/7, 21:45) την Χάποελ Μπερ Σεβά στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Οι Ισραηλινοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης, με την προπόνηση που έκαναν στο Φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Τρίτης (26/7).

Ο Μπαράκ Μπακχάρ έχει καταλήξει ουσιαστικά τόσο στο σύστημα, όσο και στο σχήμα με το οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους.

Με ένα 4-3-3 θα παρατάξει την ομάδα του ο Ισραηλινός τεχνικός. Ο Γκόρες θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα.

Η τριάδα του άξονα θα αποτελείται από τους Όγκου, Ράντι και έναν εκ των Μπράουν ή Σαμπτάι. Ο Νιγηριανός Όγκου θα είναι αυτός που θα αναλάβει έναν περισσότερο οργανωτικό ρόλο.

Η τριάδα της επίθεσης θα σχηματιστεί με τους Μέλικσον, Σαάρ, Νουακέμε. Ο πρώτος θα αγωνιστεί ως δεξιός ακραίος και οι άλλοι δύο θα εναλλάσσονται στον ρόλο του αριστερού ακραίου και του σέντερ φορ.


Η δύναμη της Χάποελ Μπερ Σεβά εντοπίζεται, όπως έχουμε αναφέρει στις ταχύτατες κόντρα επιθέσεις και αυτό θα ζητήσει ο Μπακχάρ από τους από τους παίκτες του. Οι Ισραηλινοί θα περιμένουν στο ύψος της μεσαίας γραμμής, κλείνοντας χώρους και με πίεση στην μπάλα θα κοιτάξουν να... εκμεταλλευθούν το οποιοδήποτε λάθος των ερυθρόλευκων για να φύγουν στην αντεπίθεση.

Απουσίες για τους πρωταθλητές Ισραήλ είναι οι Χομπάν (αποβλήθηκε στη Μολδαβία απέναντι στην Σερίφ Τιράσπολ) και Μπουζάγκλο, ο οποίος επιθυμεί να φύγει από την ομάδα, όντας απογοητευμένος για αγωνιστικούς λόγους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ