2016-07-27 15:22:06
Φωτογραφία για Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ... (ΚΑΙ) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Στον Ολυμπιακό το μυαλό όλων είναι στην πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του Champions League, και τις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς.

Η πρόκριση αυτή θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τα μεταγραφικά των πρωταθλητών. Το... ξεκαθάρισμα στους στόχους έχει ήδη γίνει και ο Ολυμπιακός κατ'αρχήν κοιτάει για 3 παίκτες, φορ, στόπερ και εξτρέμ. 

Επειδή όμως υπάρχει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο των αποχωρήσεων, καλό θα είναι να μην είμαστες απόλυτοι στον αριθμό των παικτών που θα έρθουν.

Όπως είπαμε όμως, πρώτα η πρόκριση επί της Χαποέλ και μετά όλα τ'άλλα. Αφού οι μεταγραφές δεν έγιναν νωρίς προκειμένου κάποιοι παίκτες να είναι διαθέσιμοι γι'αυτά τα ματς των προκριματικών, πλέον δεν υπάρχει τόσο μεγάλη βιασύνη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος απεριόριστος, αφού όποιος και αν έρθει για τα πλέι οφ -εφόσον περάσει τους Ισραηλινούς ο Θρύλος- θα θέλει και ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής Να μην παραβλέψουμε και το γεγονός των εσόδων, αφού αυτά θα είναι αρκετά σημαντικά εφόσον ο Ολυμπιακός περάσει στα πλέι οφ κατ'αρχήν, και πολλά περισσότερα αν μπει και στους ομίλους στη συνέχεια! Πόσο μάλλον αν μείνει εκτός ομίλων Champions League ο ΠΑΟΚ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ