2016-07-28 10:26:36
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ μεταφέρουν τους ασθενείς στην Κρήτη [photos]
Με αυτό τον καυστικό τρόπο η σελίδα Χανια:η Ασκημια ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Συνηθεια, σχολιάζει την κατάντια που επικρατεί στο παλιό λιμάνι Χανίων στο οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση για ασθενοφόρο με αποτέλεσμα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να αναγκάζεται να κουβαλήσει το φορείο.

«Και αυτή την φωτογραφία πάρτην Τάσο μου να την κάνεις κορνίζα, να την κρεμάσεις με μεγάλο κάδρο πίσω από τον τοίχο του γραφείου σου.

Παλιό λιμάνι Χανιά. Ασθενοφόρο αδυνατεί να περάσει για να παραλάβει ασθενή και το πλήρωμα κουβαλά με τα χέρια το φορείο ως το ασθενοφόρο. Καλοκαίρι 2016»

Αλίμονο, σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό συμβεί στο ενετικό λιμάνι Χανίων όπου ο ελεύθερος χώρος και η πρόσβαση είναι άγνωστες λέξεις με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το έργο των διασωστών των ΕΚΑΒ (το ίδιο πρόβλημα προσβασιμότητας στην περιοχή αντιμετωπίζει και η πυροσβεστική)

Αντίθετα, πρόσβαση στο λιμάνι, στο πλακόστρωτο, στα πεζοδρόμια και τα στενά έχουν καρέκλες, σταντ, μηχανάκια και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς που τον εξυπηρετεί να κάνει τη δουλειά του, αδιαφορώντας αν την ίδια στιγμή κλείνουν κάθε δίοδο αν όχι για τους πεζούς τουλάχιστον για τις υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης και επέμβασης.

Η φωτογραφία από τη σελίδα Χανια:η Ασκημια ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Συνηθεια παρουσιάζει μια εικόνα που δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια και φανερώνει σε όλο το μεγαλείο την αταξία που επικρατεί στο παλιό λιμάνι και τους πέριξ δρόμους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ