2016-07-28 16:53:30
Φωτογραφία για Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ
Υπάρχει ένα κοινό σε πολλές γυναίκες όσον αφορά στον τρόπο που φυλάσσουν τα καλλυντικά τους . Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής των καλλυντικών. Αυτό σημαίνει ότι δεν καθαρίζουν τα πινέλα τους, ότι δεν ξέρουν πότε λήγουν τα καλλυντικά τους, ότι δεν τα αποθηκεύουν σωστά. Αν κάνεις κι εσύ ένα από τα παραπάνω τότε σίγουρα δεν ξέρεις τι κακό κάνεις στην επιδερμίδα σου.

Πιο αναλυτικά:

Τα πινέλα σου πρέπει να φυλάσσονται σε σημείο χωρίς πολύ υγρασία και φυσικά να καθαρίζονται μία φορά την εβδομάδα. Το μπάνιο δεν είναι πολύ καλό μέρος τόσο για τα πινέλα όσο και για τα υπόλοιπα καλλυντικά αφού έχει αυξημένα επίπεδα υγρασίας συνήθως. Κι είναι γνωστό ότι η υγρασία είναι το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για να αναπτυχθούν μύκητες και βακτήρια.

Κρατάς τα καλλυντικά σου για χρόνια; Κακώς! Ακόμα κι είναι γεμάτα και δεν έχουν κανένα σημάδι ότι είναι χαλασμένα, είναι πολύ πιθανό να σου κάνουν κακό. Οι συνθήκες που φυλάσσονται μάλλον δεν ήταν ιδανικές. Επιπλέον, από τη στιγμή που ανοίγεις ένα συγκεκριμένο προϊόν έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής, τον οποίο μαθαίνεις από το σηματάκι που απεικονίζει ένα ανοιχτό βάζω και έχει πάνω του έναν αριθμό που δηλώνει τη διάρκεια ζωής του σε μήνες.

Φρόντισε λοιπόν να τηρείς ευλαβικά τους κανόνες της υγιεινής των καλλυντικών σου. Αλλιώς θα γκρινιάζεις συνέχεια για σπυράκια ή κοκκινίλες που θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις και δεν είναι το πιο σοβαρό που μπορείς να πάθεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ