2016-07-28 19:02:10
Φωτογραφία για ΣΩΘΗΚΕ... ΤΟ GP ΤΗΣ ΜΟΝΤΣΑ!
Ανακούφιση στους φίλους της Formula 1 μετά την είδηση, ότι το Ιταλικό Γκραν Πρι θα συνεχίσει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μέχρι το 2020 στην ιστορική πίστα της Μόντσα.

Τέλος στο θρίλερ με την πίστα της Μόντσα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ‘’La Gazzetta dello Sport’’, εξασφαλίστηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η διεξαγωγή του Ιταλικού Γκραν Πρι της Formula 1 στο ιστορικό αυτοκινητοδρόμιο της Μόντσα. Η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι ο Πρόεδρος του Ιταλικού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, Αντζελο Στίχι Νταμιάνι, συμφώνησε επιτέλους στην υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με τον Μπέρνι Έκλεστοουν.

Ο ίδιος ο Έκλεστοουν επιβεβαίωσε, ότι τα δύο μέρη «βρίσκονται πολύ κοντά» σε μία συμφωνία, ενώ στο δημοσίευμα αποκαλύπτονται και λεπτομέρειες του συμβολαίου. Το τελευταίο θα ισχύσει για τέσσερα χρόνια και οι διοργανωτές του Γκραν Πρι της Μόντσα θα πρέπει να καταβάλλουν 88 εκατομμύρια ευρώ ως δικαιώματα στην εταιρεία FOM με διαχειριστή τον Έκλεστοουν. Τα 20 εκατομμύρια ευρώ αυτού του ποσού θα συνεισφέρει η Περιφέρεια της Λομβαρδίας.

Αν δεν ανανεωνόταν το συμβόλαιο με τη Μόντσα, τότε φερόταν ως πιθανότερη εναλλακτική λύση για το Ιταλικό Γκραν Πρι η πίστα της Ίμολα. Για εφέτος θα πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας στις 4 Σεπτεμβρίου και θα είναι το δεύτερο Γκραν Πρι μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ : gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ