2016-07-29 00:43:01
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ επέστρεψε και στην Ευρώπη
Με οδηγό της της την κλειστή άμυνα η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά στην Γαλλία κόντρα στην Σεντ Ετιέν, κράτησε το μηδέν στην άμυνα και δεν έδωσε περιθώρια στους αντιπάλους της. Με δεδομένο το 0-0 η πρόκριση είναι στα χέρια της ΑΕΚ, η οποία σε μια εβδομάδα θα υποδεχθεί την Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο της. Με υποδειγματική ανασταλτική λειτουργία από όλους τους ποδοσφαιριστές, με τον Τσιγκρίνσκι να κάνει παιχνίδι ανάλογο με αυτά που του έδωσαν μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα και να… κόβει και τους συμπαίκτες του, η Ένωση πέτυχε τον πρώτο στόχο της. Το μηδέν στην άμυνα.

Επιθετικά, θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, αν είχε σταθεί λίγο πιο τυχερή σε ένα σουτ του Μάνταλου στο 29’ ή στην κεφαλιά του Γιόχανσον, τρία λεπτά αργότερα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Αμουμά στο 44’. Και βέβαια, αυτό το… έργο που είδαμε στο γήπεδο, είχε ξεκάθαρα τη σφραγίδα του Τιμούρ Κετσπάγια
. Ο τεχνικός της ΑΕΚ διάβασε εξαιρετικά τον αποψινό αντίπαλο, έστησε εκπληκτικά την ομάδα στο γήπεδο, ενώ όταν χρειάστηκε να διορθώσει την κατάσταση, στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, είχε το θάρρος να ρίξει στη «μάχη» τον Γαλανόπουλο και να «κλειδώσει» οριστικά τη μεσαία γραμμή. Επίσης φάνηκε, ανεξάρτητα με την απουσία των Αλμέιδα και Πατίτο ή τις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, ότι η φετινή ομάδα είναι κατά πολύ βελτιωμένη της περσινής και δείχνει να έχει ανέβει επίπεδο, έχοντας συγκεκριμένη ταυτότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον, η ΑΕΚ κρατάει για τα καλά την τύχη στα χέρια της. Την ερχόμενη εβδομάδα, μπροστά στον κόσμο της, μία νικη με… μισό μηδέν, της είναι αρκετή. Για να έρθει όμως αυτή, οι ποδοσφαιριστές του Κετσπάγια θα πρέπει να παρουσιάσουν την ίδια σοβαρότητα, καθώς ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ