2016-07-29 03:19:09
Φωτογραφία για Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώτης Τσαλουχίδης, μίλησε για όλα...
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώτης Τσαλουχίδης, μίλησε στον Σπορ Fm 94,6 και στους Σάββα Λιβάνιο, Γιώργο Σπανομανώλη και Χριστόφορο Ευαγγελάτο, για -την χθεσινή (27/07) εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά: «Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ κατώτερος και ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Αυτό βέβαια δικαιολογείται, γιατί είναι αρχή. Έχει περιθώρια ο Ολυμπιακός, αλλά θέλει και ενίσχυση, σίγουρα στο γκολ. Είναι αρχή και δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Στην περίοδο που είμαστε είναι ως ένα σημείο δικαιολογημένο. Θέλω να κοιτάξω μόνο την ομάδα πως λειτούργησε. Ο Ολυμπιακός στο κομμάτι της συνοχής δεν ήταν καλός. Δεν πλήρωσε το γεγονός αυτό με κάποιο γκολ. Υπάρχει το ψυχικό σθένος για να ξεπεράσει την χθεσινή βραδιά»

-το ποιος έχει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν σου κάνει χάρη κανείς. Η ομάδα φάνηκε ανέτοιμη. Ευθύνονται όλοι σε αυτό. Ήρθε ένας νέος προπονητής. Κάποιοι παίκτες έφυγαν. Μας προβληματίζει το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να αρχίσουμε να κατηγορούμε.


-την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ήταν φυσιολογική η αντίδραση του προέδρου, όταν παίζεις με μια ομάδα κατώτερη και βλέπεις την εικόνα αυτή. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι πως δεν έγιναν πολλά και δυνατά φιλικά ματς. Για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες αυτές του αγώνα. Τα παιχνίδια σε κάνουν καλύτερο».

-τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δύσκολη ομάδα που υπάρχει. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Είναι πάντα κοντά και θέλει ένα καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα. Η Ευρώπη είναι το πρεστίζ κάθε ομάδας και για αυτό και υπήρξε αυτή η αντίδραση από όλους. Ο αντίπαλος ήταν μέτριος και η πρώτη ευκαιρία που έκανε ήταν στα τελευταία λεπτά. Μπορεί όμως ο επόμενος αγώνας να είναι διαφορετικός. Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να περάσει. Δεν νομίζω ότι η Χάποελ μπορεί να στερήσει από τον Ολυμπιακό την πρόκριση. Μόνος του πρέπει να βγάλει τα μάτια του».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ