2016-07-29 07:25:12
Φωτογραφία για Περικοπές 3.000 θέσεων εργασίας σχεδιάζει η Lloyds
Σχέδια για εξοικονόμηση 400 εκατ. λιρών έως το τέλος του 2017 με την περικοπή επιπλέον 3.000 θέσεων εργασίας και το κλείσιμο ακόμη 200 καταστημάτων ανακοίνωσε ο τραπεζικός όμιλος Lloyds, προκειμένου να αντισταθμίσει το δυσκολότερο οικονομικό περιβάλλον και την πιθανή μείωση στη ζήτηση για δάνεια λόγω της ψήφου της Βρετανίας υπέρ του Brexit.

«Δεδομένης της αβεβαιότητας, είναι πολύ νωρίς να καθορίσουμε τον αντίκτυπο στις επίσημες μακροπρόθεσμες προβλέψεις μας σε αυτό το στάδιο», ανέφερε ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής τραπεζικής στη Βρετανία σε ανακοίνωσή του. «Ωστόσο, ενώ οι δραστηριότητες θα συνεχίζουν να παράγουν κεφάλαια, είναι πιθανόν αυτή η παραγωγή κεφαλαίων είναι κάπως χαμηλότερη τα επόμενα χρόνια συγκριτικά με τις προηγούμενες προβλέψεις», προστίθετο στην ανακοίνωση.

Η Lloyds ανακοίνωσε κέρδη προ φόρων ύψους 2,45 δισ. λιρών για το εξάμηνο έως τις 30 Ιουνίου, υπερδιπλάσια συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Αναλυτές σε έρευνα της τράπεζας ανέμεναν κέρδη προ φόρων ύψους 2,35 δισ. λιρών. Τα έσοδα για το πρώτο εξάμηνο διαμορφώθηκαν στα 8,9 δισ. λίρες, λίγο χαμηλότερα από πέρυσι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ