2016-07-29 10:36:12
Φωτογραφία για Τα 5 καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ μας στην παραλία!
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι στο κατώφλι και όσοι δεν έχουν απολαύσει ακόμη τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προετοιμάζονται... πυρετωδώς! Επειδή η γυναικεία περιποίηση είναι απαραίτητη και τους καλοκαιρινούς μήνες, παρακάτω θα δούμε τα 5 must-have προϊόντα που δεν θα πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ μας για την παραλία!

Περιποίηση και ενυδάτωση στις καλοκαιρινές μας διακοπές!

1. Αντιηλιακό

Είναι εξίσου σημαντικό και μη παραλειπόμενο...όπως το μαγιό μας! Φροντίζουμε να έχουμε ένα αντιηλιακό σώματος και μία αντιηλιακή κρέμα προσώπου, τα οποία ανανεώνουμε συχνά. Ανάλογα με το φωτότυπο της επιδερμίδας μας (δηλαδή πόσο ανοιχτή ή σκούρα είναι η επιδερμίδα μας και ο βαθμός ευκολίας με τον οποίο παίρνουμε χρώμα) επιλέγουμε χαμηλότερο ή υψηλότερο δείκτη προστασίας. Για το πρόσωπο, επιλέγουμε υψηλότερο δείκτη προστασίας από το σώμα (κατά προτίμηση με SPF 30 ή 50), καθώς η επιδερμίδα στην περιοχή του προσώπου είναι πιο ευαίσθητη και για επιπλέον προστασία από τη φωτογήρανση. Προτιμούμε αντιηλιακά με αδιάβροχη σύσταση, που δεν θα φύγουν εύκολα με την εφίδρωση και θα μας προστατεύσουν όταν θα απολαμβάνουμε ανέμελες τη θάλασσα!


2. Lip Balm

H ενυδάτωση των χειλιών μας είναι πολύ σημαντική και τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν και τα χείλη μας δεν υποφέρουν από τα σκασίματα που προκαλεί το κρύο, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν τα χείλη μας, με αποτέλεσμα να χάνουν τη φυσική τους υγρασία. Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο συνδυαστικά με το αλάτι του νερού σκληραίνουν τα χείλη μας, γι' αυτό και ένα φρουτώδες lip balm, με ενυδατικούς παράγοντες, θα μας σώσει στο λεπτό!

3. Spray Νερού

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας με ένα spray νερού είναι πιο βασική από όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε! Τα νεράκια σε μορφή spray, πέραν του αισθήματος δροσιάς και φρεσκάδας που μας χαρίζουν, καταπραΰνουν την ερεθισμένη επιδερμίδα. Έτσι, αν καθόμαστε πολύ ώρα κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο, το spray νερού θα μαλακώσει το δέρμα και θα το προστατέψει από ενδεχόμενες κοκκινίλες και πιθανούς ερεθισμούς.

4. Αντιηλιακό Μαλλιών

Είναι γεγονός ότι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πολύ παραπάνω κατά τις καλοκαιρινές διακοπές. Ειδικά τα βαμμένα μαλλιά, εμφανίζουν έντονη ξηρότητα και γίνονται ιδιαίτερα σκληρά, εξαιτίας του ήλιου και της θάλασσας. Ένα αντιηλιακό μαλλιών θα δημιουργήσει έναν αόρατο προστατευτικό μανδύα, που θα τα προφυλάξει από τη ξηρότητα ενώ θα προστατεύσει το χρώμα παρατείνοντας τη λάμψη του! Εναλλακτική πρόταση αποτελεί και το leave – in conditioner, δηλαδή ένα μαλακτικό μαλλιών που θα το εφαρμόσουμε στις άκρες των μαλλιών και θα τις διατηρήσει μαλακές και ενυδατωμένες.

5. Πλαστικά λαστιχάκια μαλλιών

Τα έχουμε δει φορεμένα και μας θύμισαν βραχιόλια για τα μαλλιά! Τα πλαστικά λαστιχάκια μαλλιών είναι το πιο νέο trend που εκτός του ότι μας αρέσουν αισθητικά καθώς είναι ιδιαίτερα, προστατεύουν την τρίχα, χωρίς να δημιουργούν κόμπους και να σπάνε τα μαλλιά. Για τη θάλασσα είναι η κατάλληλη επιλογή, διότι τα βρεγμένα μαλλιά τείνουν να σπάνε πιο εύκολα και να δημιουργούν κόμπους. Επιπλέον, αυτά τα πρωτότυπα λαστιχάκια είναι αδιάβροχα, κάνοντάς τα ιδανικά για τις βουτιές μας!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ