2016-07-29 11:08:15
Φωτογραφία για Τι αφορά το Titan Project της Apple;
Σύμφωνα με της τελευταίες αναφορές από γνωστή πηγή, το μυστήριο, “αυτοκινητιστικό” Titan Project φαίνεται να συγκεντρώνει την προσοχή των μηχανικών της Apple στο software κομμάτι. Όπως αναφέρουν επίσης, ίσως τελικά το Titan να πρόκειται για software, που θα καταλήξει να ενσωματωθεί σε αυτοκίνητα των γνωστών κατασκευαστών του πλανήτη.

Η Apple πολύ πρόσφατα προσέλαβε τον Dan Dodge, επικεφαλή του τμήματος “software για αυτοκίνητα”, της Blackberry. Θα ηγηθεί του project, αλλά φυσικά θα πρέπει να δίνει αναφορά στο νέο “αφεντικό” του Titan, Bob Mansfield.

Το τμήμα του Titan Project δουλεύει πάνω σε μία νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει στον χρήστη να αφήνει το αυτοκίνητο του να οδηγάει πλήρως αυτόνομα, αλλά δεν έχει εγκαταλειφθεί τελείως το ενδεχόμενο για το δικό τους αυτοκίνητο. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η Apple πολύ πιθανόν να συνεργαστεί με κάποιον κατασκευαστή ή ακόμη να εξαγοράσει κάποιον, παρά να αναγκαστεί να τα “μάθεί” όλα από την αρχή.


Το νέο αφεντικό του Titan Project: Bob Mansfield

Η Apple, αυτή την στιγμή που γράφω, έχει εκατοντάδες μηχανικούς που δουλεύουν στο Titan Project, που αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία το 2020. Ο Mansfield επίσης ανέφερε ότι μιλάει απευθείας με τον Tim Cook, ενώ το προηγούμενο αφεντικό του Titan, μιλούσε με τον Hardware Chief, Dan Riccio.

Επομένως το Titan θα λέγαμε ότι είναι πιο πολύ software, παρά hardware, γεγονός που είναι πιο “πιστευτό” στα αυτιά μας. Οποιοδήποτε αυτοκίνητο σχεδιάσει η Apple, το πιο λογικό θα είναι να κατασκευαστεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές του δικού της Software, πριν την εφαρμογή του σε “κανονικά” αυτοκίνητα.

Και το Software είναι σαφέστατα πιο καλή κίνηση της Apple. Το Carplay που μας επιτρέπει να συνδέσουμε το iPhone μας με το αυτοκίνητο μας, δεν πήγε όσο καλά θα θέλανε στο Cupertino, αλλά αποτελεί μία πρώτη γεύση, του τι είναι ικανή η Apple να πραγματοποιήσει! Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά χρόνια μέχρι να ανακαλύψουμε πλήρως το Titan Project.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ