2016-07-29 11:45:08
Φωτογραφία για Ενταση στο Ειρηνοδικείο Πατρών για πλειστηριασμό
Ενταση επικράτησε χθες το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Πατρών, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθούν δύο πλειστηριασμοί ακινήτων, εκ των οποίων ο ένας αφορούσε δύο ιδιώτες και ο δεύτερος επισπευδόταν από τράπεζα και αφορούσε την πρώτη κατοικία δανειολήπτη, ο οποίος κατά πληροφορίες είχε πεθάνει από ανακοπή καρδιάς όταν έλαβε στα χέρια του το ειδοποιητήριο.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Εξω από το Ειρηνοδικείο είχαν συγκεντρωθεί, όπως συνηθίζουν τους τελευταίους μήνες, μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ και κινήσεων που εμποδίζουν τη διενέργεια πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, τα οποία αρχικά συμφώνησαν να προχωρήσει η διαδικασία μεταξύ των δύο ιδιωτών, όχι όμως της τράπεζας.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΕΚΠΟΙΖΩ Τάσος Νικολαδάκης, οι παράγοντες της διαδικασίας, επέμεναν να συνεχίσουν και στον δεύτερο πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα ο κόσμος να εξαγριωθεί και προς στιγμή υψώθηκαν οι τόνοι με φραστικές αντιπαραθέσεις, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη.


Η πόρτα του Ειρηνοδικείου αποκλείστηκε από τους παρευρισκόμενους και έτσι οι δικαστικοί επιμελητές αναγκάστηκαν να κηρύξουν τους δύο πλειστηριασμούς ως άγονους λόγω παρακώλησης και να τους αναβάλουν για τις 14 Σεπτεμβρίου, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Τ. ΝΙΚΟΛΑΔΑΚΗΣ

Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ Πάτρας Τάσος Νικολαδάκης, τόνισε στην «Π» ότι «τα γνωστά κοράκια των πλειστηριασμών, νόμισαν ότι θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν την καλοκαιρινή ραστώνη, αλλά έκαναν λάθος. Δίνουμε το επόμενο ραντεβού μας έξω από το Ειρηνοδικείο Πατρών τον Σεπτέμβριο μαζί με πολίτες για να αντιμετωπίσουμε το κύμα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που έρχεται, κατά δήλωση των παραγόντων που ασχολούνται με αυτές τις υποθέσεις».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ