2016-07-29 13:24:07
Φωτογραφία για Πως ευχήθηκε η παρέα του «Μπέβερλι Χιλς» στην «Μπρέντα» περαστικά
Πριν λίγες ημέρες η αγαπημένη μας «Πρου» από τις «Μάγισσες», Σάνεν Ντόχερτι, συγκίνησε τους χρήστες του Διαδικτύου όταν ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες όπου τη βλέπουμε να ξυρίζει τα μαλλιά της εξ αιτίας της θεραπείας που υποβάλλεται κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι φαν της, όμως, δεν είναι οι μόνοι που έσπευσαν να της ευχηθούν να κερδίσει τη μάχη που δίνει αυτή την περίοδο, αλλά και οι συνάδελφοί της από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Μην ξεχνάμε, άλλωστε ότι μέσα από τη νεανική σειρά των '90s γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε τη Ντόχερτι όπου υποδυόταν την κακιά «Μπρέντα».

Ο τηλεοπτικός «Στιβ» ευχήθηκε μέσα από συνέντευξή του Eonline γρήγορη ανάρρωση:

«Της τηλεφώνησα, της άφησα και ένα μήνυμα δεν μπόρεσε να μου απαντήσει, ήταν απασχολημένη. Να στείλω την αγάπη μου, της είπα πως όλα θα πάνε καλά. Αφού μπορεί να αντέξει τα media και το Hollywood, ο καρκίνος δεν είναι τίποτα. Και εύχομαι και προσεύχομαι να είναι έτσι».


Ο τηλεοπτικός αδερφός της, «Μπράντον» Τζέισον Πρίστλεϊ, δήλωσε σε δημόσια εμφάνισή του:

«Αυτό που έκανε τις προάλλες που ξύρισε το κεφάλι της κι ανέβασε τις φωτογραφίες και τα πάντα ήταν απίστευτα γενναίο από μέρους της. Η Σάνεν είναι πολύ δυνατό παιδί και σκληρή αγωνίστρια και ξέρω ότι νικήσει αυτόν τον αγώνα και θα είναι μια χαρά».

Δεν παρέλειψε δε να θαυμάσει και το γεγονός ότι η Ντόχερτι έχει χρησιμοποιήσει την ασθένειά της και το Instagram της για να δώσει ελπίδα και να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας.

Τέλος και η Τίφφανι Τίσεν, η τηλεοπτική Βάλερι, παρά το γεγονός ότι δε συνεργάστηκε ποτέ με την Ντόχερτι στα «Χτυποκάρδια» αφού ουσιαστικά πήρε τον ρόλο της κακιάς στη σειρά μετά την αποχώρηση εκείνης στο τέλος της τέταρτης σεζόν, της ευχήθηκε τα καλύτερα και γρήγορα περαστικά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ