2016-07-29 14:10:11
Φωτογραφία για Κρήτη: Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς - Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα
Λήγει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων μέσω ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου με τους γονείς να τρέχουν έως και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση για το παιδί τους σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό παιδικό σταθμό.

Συγκεκριμένα η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων είναι η 29η Ιουλίου, οπότε και οι τελευταίοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε το προηγούμενο διάστημα στο “άνοιγμα” του συστήματος για την υποβολή των αιτήσεων πήγε πίσω την όλη διαδικασία κι έτσι οι γονείς θα αγωνιούν μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη για να μάθουν αν τελικά το παιδί τους θα γίνει δεκτό στον παιδικό σταθμό.

Την ίδια ημέρα, την Παρασκευή 29 Ιουλίου αναμένεται να βγουν και οι προσωρινοί πίνακες για τα παιδιά που επιλέχθηκαν, ενώ για τις αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ αναμένεται να βγουν οι προσωρινοί πίνακες μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Ωστόσο φέτος αναμένεται να φιλοξενηθεί μεγαλύτερος αριθμός παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου, αγγίζοντας αισίως τα 1.900 παιδιά.

Στο μεταξύ όλο αυτό το διάστημα η αρμόδια υπηρεσία του δήμου πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης στα κτίρια, όπου στεγάζονται οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, ενώ από το Σεπτέμβριο αναμένεται να ανοίξουν και καινούργιοι, όπως αυτός στην περιοχή των Πατελών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ