2016-07-30 01:10:10
Φωτογραφία για Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Αντώνης Μήνου, μίλησε για όλα...
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Αντώνης Μήνου, μίλησε στον Σπορ Fm 94,6 και στους Σάββα Λιβάνιο και Γιώργο Σπανομανώλη, για -την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό (28/07) παιχνίδι με την ΑΪΚ: «Ήταν μία καλή αρχή. Ο Παναθηναϊκός έχει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι του και παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ. Ο κόσμος δικαιολογημένα έχει απαιτήσεις, επειδή τα προηγούμενα χρόνια είχε μία τέτοια πίεση που δεν ήταν τόσο απαιτητικός. Κατά την προσωπική μου άποψη, έχει περάσει το περιθώριο που είχε δώσει στην ομάδα».

-το χθεσινό (28/07) ματς της ΑΕΚ με την Σεντ Ετιέν: «Μπόρεσα και είδα και τους δύο αγώνες. Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε. Στην ΑΕΚ έχουν περιθώριο υπομονής, αφού η ομάδα βρισκόταν πολλά χρόνια εκτός Ευρώπης. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αν ερχόταν, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Θέλει όμως προσοχή ο επαναληπτικός, επειδή οι πιο έμπειρες ομάδες είναι πιο επικίνδυνες εκτός έδρας».

-την μέχρι στιγμής παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Ένωσης»: «Οι παίκτες που αποκτήθηκαν, δεν έπαιξαν
. Δεν είδαμε τον Αλμέιδα και οι υπόλοιποι παίκτες με εξαίρεση τον Τσιγκρίνσκι που αγωνίστηκε βασικός, είναι από την περσινή σεζόν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει βάλει ακόμα τη δική του σφραγίδα. Το χθεσινό ματς ήταν ιδιόμορφο, επειδή υπολόγισε τον αντίπαλο και έπαιξε περισσότερο για το αποτέλεσμα. Είναι νωρίς ακόμα για τον κρίνουμε, είναι καινούργιος προπονητής στην ομάδα».

-τους Στιλ, Ανέστη και Καπίνο που υπερασπίζονται αυτή τη στιγμή τις εστίες των «μεγάλων» ομάδων: «Και οι τρεις έχουν προϋποθέσεις να είναι στις μεγάλες ομάδες. Πολλά πράγματα εξαρτώνται από την πορεία της εκάστοτε ομάδας. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τερματοφύλακας παίρνει την ευθύνη και των κακών εμφανίσεων, δηλαδή αν η ομάδα δέχεται γκολ όλοι τα ρίχνουν σε εκείνον. Και ο Μπάρκας, που είναι επίσης στην ΑΕΚ, είναι καλός. Και ο Ολυμπιακός είναι έχει έναν καλό ξένο τερματοφύλακα (τον Λεάλι). Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως πρέπει να ξεχωρίσουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε ότι οι σύλλογοι ενισχύονται ξανά με ξένους παίκτες και αυτό στοιχίζει και στην Εθνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει και τις ακαδημίες, ενώ υπάρχουν πάντα Έλληνες τερματοφύλακες εκεί. Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Τάκης Οικονομόπουλος στον συγκεκριμένο τομέα. Μην ξεχνάμε ότι ο Καπίνο ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, ο Ταμπάκης και ο Βελλίδης επίσης. Αυτά τα παιδιά ήταν χρόνια στον Παναθηναϊκό και αυτό βοηθούσε τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό πρέπει να συνεχίσει να γίνεται, ανεξάρτητα αν στο τέλος παίξουν σε άλλες ομάδες».

-την παρουσία του Στιλ στο «τριφύλλι»: «Λογικά από τη στιγμή που έχει τη θέση βασικού, κρίνεται ότι πρέπει να μείνει. Ο Στιλ είναι η τρίτη του χρονιά και αυτό δείχνει πως υπάρχει πίστη σε εκείνον και θέλουν να παραμείνει στην ομάδα. Προσωπικά, θα ήθελα - αυτό που λέω χρόνια - οι μεγάλες ομάδες να παίζουν με Έλληνες τερματοφύλακες που θα είναι πιο έτοιμοι για την Εθνική».

-τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ: «Ο Άγιαξ, όπως είπα νωρίτερα και για την Σεντ Ετιέν, έχει εμπειρίες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παίκτες που παίζουν αρκετά χρόνια σε μεγάλα πρωταθλήματα και δεν σκέφτονται ότι παίζουν εντός ή εκτός έδρας. Ανεξάρτητα το τι λένε, όταν μπαίνει στο γήπεδο δεν σκέφτεται τι γίνεται στην εξέδρα. Για αυτό πρέπει να δείξει μεγαλύτερη προσοχή ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει αργούς παίκτες συνολικά και αν δεν είναι προσεκτικός, τότε θα έχει προβλήματα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ